Tereza S.

Tereza S.

Přijímá nové studenty

Tereza S.

Přijímá nové studenty

Flexibilní a infividuální doučování angličtiny přes Skype

  • Doučuje také online
Popis Reference

Popis

Ahoj,

Rád(a) by jsi se zlepšil(a) v anglickém jazyce?

Máš zájem si rozšířit slovní zásobu a získat větší sebevědomí v mluveném projevu?

Rád(a) by jsi si popovídal(a) na konkrétní téma?

Nebo by jsi si jen rád(a) procvičil(a) mluvený projev?

Pokud jsi alespoň na jednu otázku odpověděl(a) ano, tak mě neváhej kontaktovat. Moc ráda ti pomůžu a stanu se tvým parťákem na tvé cestě k stanovenému cíly a celkovému osobnímu rozvoji.

Kdo jsem?
Jmenuji se Terka a mám za sebou postgraduální studium v Londýně v Mezinárodních vztazích a postgraduální studium ve Skotsku v Managementu, certifikát IELTS z anglického jazyka a množství odučených hodin. Ve svém profesním životě jsem pacovala pro několik mezinárodních společností zejména v oblasti financí s klienty z různých odvětví (automotive, pharma, investiční fond, logistika atd.).

Na základě těchto zkušeností jsem schopná naše hodiny přizpůsobit jak tvým profesním tak i osobním požadavkům. Můžeme se tedy spolu bavit jak na odborná tak i neodborná témata spojená s tvým každodením životem.

Jak by naše spolupráce vypadala?
Veškeré hodiny konverzace probíhají přes Skype. První hodina je ZADARMO. Jedná se o seznamovací hodinu, která trvá kolem 30 minut. Slouží k tomu, abychom se navzájem poznali a abych zjistila tvou jazykovou úroveň, tvé požadavky a potřeby.

Následující hodiny jsou placené a platí se minimálně 7 dní předem na český bankovní účet.

Pokud tě má nabídka zaujala, případně pokud máš jakékoliv dotazy, tak mě neváhej kontaktovat.


Těším se na tebe.

Terka







Hello,

Are you looking for ways to improve your English?

Do you want to enrich your vocabulary and gain more confidence while you speak?

Would you like to discuss a certain topic?

Or do you want to work on your communication skills?

If you have answered yes to any of these questions then do not hesitate to reach out. I’d be more than thrilled to become your partner on your journey towards specific goal and self-development.

Who am I?
My name is Tereza. I have studied in the UK where I have obtained one master degree in International Relations and another in Management. I hold IELTS certificate in English and have extensive experience in teaching English. Throughout my professional career, I have worked in the financial field for numerous multinational companies with clients from various industries (automotive, pharma, investment fund, logistics etc.).

Based on my experience I’m able to adjust the classes to your specific needs and requirements. We can address both professional and personal topics related to your everyday life.

What would our cooperation look like?
All classes would take place over Skype. The first class is FREE of charge. It is an introductory class, which lasts around 30 minutes. Its purpose is to get to know each other better and for me to determine your abilities and requirements.

All following classes are to be paid upfront to my Czech bank account latest 7 days in advance.

Please do not hesitate to contact me, if you have any questions.

Looking forward to hearing from you.

Have a lovely day.

Tereza

Reference (3)

+ Přidat referenci
Eva K.

Eva K.

Neověřená reference

Tereza je slečna, s kterou se opravdu nudit nebudete. Zaujme Vás hned jejím individuálním přístupem. Vždy se s úsměvem na tváři a hravě přizpůsobila mé potřebě angličtiny. Tereza je flexibilní, výuku přizpůsobuje mým požadavkům na míru a já jsem s ní naprosto spokojená. Moji lektorku bych doporučila všem těm, kteří se bojí mluvit a chtěli by nebo těm, kteří jsou už pokročilejší a svou angličtinu by chtěli posunout o level výš. Díky velkému důrazu na konverzaci o běžných tématech jsem se přestala bát svou angličtinu používat a opravdu jsem začala mluvit i na ostro v terénu.

Tereza M.

Tereza M.

Neověřená reference

Terce moc děkuji za doučování má velice proaktivní a profesionální přístup. Lekce probíhali přes Skype a byly lepší než většina osobních doučování, které jsem doposud absolvovala.

Radek T.

Radek T.

Neověřená reference

Průběh doučování hodnotím na jedničku, doučující má úroveň angličtiny jako rodilý mluvčí a zároveň velmi profesionální přístup. Celý průbeh doučování byl přízpůsoben přesně na mojí úroveň angličtiny, což mi velmi pomohlo ke korekci chyb, které běžně v konverzaci dělám. Doučující je zároveň velmi sympatický a dobře se s ním komunikuje. ;)