Jana V.

Ing. Jana V.

Odpovídá do 7 hod., na 60% zpráv
60% 7 hod
Přijímá nové studenty

Jana V.

Přijímá nové studenty

Přípravy na přijímačky z matematiky SŠ online, matematika srozumitelně a jasně, AJ

  • Doučuje také online
  • Od  800 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 800 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Přípravy na přijímačky z matematiky na SŠ (deváté třídy):
Formou individuálního přístupu se zaměřuji na hlavní problémy dané úlohy, na začátku opakujeme vždy to, co jsme dělali naposledy; jde mi především o tom, aby student pochopil látku a byl si jistý v tom, co dělá. Zaměřuji se na konkrétní problematiku z minulých testů. Materiály tvořím pro každého žáka individuálně, na základě příkladů z minulých testů.

Doučování konkrétního učiva na míru daného studenta:
Ať už se jedná o přípravu na zkoušku z předmětu na VŠ, opravnou zkoušku z daného ročníku, přípravu na čtvrtletní práci či příklady konkrétní problematiky, vždy přistupuji individuálně. Na začátku se seznámím se studentem a jeho požadavky. Na míru vypracovávám dostatek dodatečných domácích úkolů k procvičení i na zamyšlení. Na hodinu se důkladně připravuji a stejný přístup očekávám od svých studentů. Doučuji opravdu ráda a největší radostí pro mě je zpráva od studenta, že zkoušku/test zvládl a dokonce lépe než si sám myslel či že na vysvědčení dostal za 1!

Doučování přes Skype/online probíhá interaktivně za pomoci promítání tabule (obraz z iPadu) na obrazovku studenta. Stačí pouze stabilní připojení na internet. Poznámky, které promítám přes obrazovku na iPadu, následně zasílám žákům na e-mail společně s domácími úkoly a dalšími materiály.

Něco o mě:
Absolvovala jsem bakalářské studium na katedře matematiky - obor Matematika a management a navazující studium na katedře informatiky - obor Zpracování a analýza finančních dat. Maturitu jsem složila z matematiky, anglického a německého jazyka, českého jazyka. Během mého půlročního studia na technické univerzitě ve Vídni jsem si zlepšila německý i anglický jazyk. Momentálně se připravuji na mezinárodní zkoušku z anglického jazyka. Pomáhání ostatním mě baví, a proto jsem pro tuto věc nadšená.

Typy lekcí

Standardní lekce

800 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Niky V.

Niky V.

Neověřená reference

Doučování od Janičky moc doporučuji. Velmi příjemná a veselá slečna. Nejvíce se mi líbí, že dokáže vysvětlit jakékoliv téma způsobem tak, aby to student pochopil a rozuměl tomu. Postupem času jsem na sobě viděla pokroky, které jsem s její pomocí dokázala. A více jsem si jistější ve zvládnutí zkoušky. Pokud bych ještě někdy potřebovat pomoc s matematikou, určitě bych se na ni obrátila.

Naděžda H.

Naděžda H.

Neověřená reference

Výborná příprava na příjímací zkoušky, matematiku jsem si dokonce oblíbila, a pokud někdy budu potřebovat pomoc, tak vím, na koho se obrátit. K.H.

Jakub L.

Jakub L.

Neověřená reference

Velmi oceňuji osobní přístup šitý na míru potřebám studenta. Danou látku dokáže vysvětlit ze všech možných úhlů abych ji dobře pochopil. Mě vyhovuje její velmi důsledný přístup, množství domácích úkolů. Předložky se třetím a čtvrtým pádem už si budu pamatovat nadosmrti :)

Nela D.

Nela D.

Neověřená reference

Nejlepší doučování na kterém jsem kdy byla!! Moc doporučuji. Vše ochotně vysvětlí a se vším poradí.

Veronika N.

Veronika N.

Neověřená reference

Skvelý prístup a veľká snaha interpretovať učivo pochopiteľnou formou. Určite doporučujem.

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Jana V.

Trojúhelník

Dobrý den. Nevím si rady se svým domácím úkolem. Byla bych moc vděčná za Vaši pomoc. Jsem diskalkulik a jsem ráda, že vůbec zvládnu načrtnout situaci... ale jak dál, to už nezvládám. Vše celkem rychle pochopím, ale nevymyslím... Předem moc děkuji