Lucie K.

Lucie K.

Odpovídá do 1 hod., na 90% zpráv
90% 1 hod

Lucie K.

Studentka VŠ naučí a doučí španělštinu a angličtinu.

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Hola! Jmenuji se Lucka, vystudovala jsem španělské bilingvní gymnázium, byla několikrát ve Španělsku (i pracovně). Již několikátým rokem učím španělštinu, protože miluji tento jazyk a baví mě předávat tyto znalosti dále. Studuji Vysokou školu ekonomickou v Praze, kde pokračuji v rámci vedlejší specializace ve studiu španělštiny a angličtiny na úrovni C1. Vlastním španělský certifikát DELE C1.

Jelikož mě jazyky opravdu baví, věnuji se také výuce angličtiny (pouze na úrovni základní a střední školy), kterou mám na úrovni B2-C1.

Momentálně vedu hodiny pouze online (Skype/Microsoft Teams), jelikož se chystám pracovně opět do Španělska. S online výukou mám již dvouleté zkušenosti. Vždy přizpůsobím hodiny podle preferencí žáka a snažím se dělat hodiny interaktivní. Také poskytuji své materiály, aby mí studenti jazyky opravdu chápali a jsem schopná poskytnout i učebnice.

MOMENTÁLNĚ MÁM BOHUŽEL PLNÝ ROZVRH.


Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Lucka J.

Lucka J.

1 odučená lekce

Lucka je velmi dobrá doučovatelka, vždy s váma probere co potřebujete. Sice je důsledná, ale to při učení je to nutné. Je milá a ochotná.

Radovan P.

Radovan P.

Neověřená reference

Chci Lucce poděkovat za trpělivé doučování syna. Ten je v třetím ročníku 6 letého gymnázia a není to úplně jazykový talent. Díky pravidelným lekcím ŠJ s Luckou se mu daří výuku ve škole zvládat a je s hodinami Lucky spokojený. Lucka je na lekce vždy připravená a její hodiny jsou zajímavé, přátelské a zároveň profesionální. Lucka nám vyšla vstříc i časově a její doučování splňuje naše očekávání. Rád Lucku DOPORUČÍM dalším studentům.

Marcela B.

Marcela B.

Neověřená reference

Moc děkujeme za doučování syna. Velmi se ve španělštině zlepšil. Určitě budeme příští školní rok pokračovat. DOPORUČUJI

Lenka V.

Lenka V.

Neověřená reference

Díky Lucce se má španělština výrazně posunula. Španělštinu ovládá. Na veškeré hodiny chodí připravená. Látku umí dobře a srozumitelně vysvětlit. Styl výuky přizpůsobuje mým potřebám. Hodiny nejsou monotónní. DOPORUČUJI

Fotky a certifikáty