Viky K.

Viky K.

Odpovídá do 14 hod., na 89% zpráv
89% 14 hod
Přijímá nové studenty

Viky K.

Přijímá nové studenty

Doučování na míru (nyní i online)

Popis

!!! INFO K DOUČOVÁNÍ ONLINE !!! (info o mě najdete níže, pod řadou hvězdiček)
(děti, které budu doučovat musí být schopné trpělivě hodinu zvládnout, vzhledem k tomu, že nebudu sedět metr od nich, abych mohla hlídat, že si celou dobu prostě nehrají nějakou hru, proto jsou uvedena věková ohraničení)
Vzhledem k nynější situaci můžu nabídnou doučování online z:

1) MATEMATIKY pro žáky 5. třídy ZŠ až po studenty 1. ročníku SŠ. Mohu také pomoci na online konzultaci po zprávách.
Hodina přes Skype probíhá tak, že student vidí na mé obrazovce papír, na kterém příklad vysvětluji a počítám. Sám se pak snaží spočítat jiný problém, při čemž proces sleduji a případně ho opravuji. (250,-/60 minut)
Konzultace přes zprávy jsou pak formou krátkých videí, foto s výpočtem a vysvetlivkami a online pohotovostní ode mě. (200,-/60 minut)
Nakonec mohu nabídnout vypracování domácích úkolů (cena závisí od rozsahu a zadání práce)

2) KLAVÍRU pro děti ve věku 12 - 18 let.
Výuka by probíhala formou dopisování a pravidelných videohovorů.
Dítě by mělo mít aspoň základní zkušenosti se hrou na klavír a minimální znalost not ( mělo by vědět, kde se nacházejí noty C, D, E, F, G, A, H).
Vzdycky by se vybrala skladba, případně by se vzaly věci, které dítě již hraje, a ve kterých se chce zdokonalit. Pak by mi poslalo nahrávku toho, jak zní skladba nyní. Já bych si ji poslechla, sepsala kritiku, vytvořila několik vlastních nahrávek toho, jak by měly znít opravené části skladby a poté bych to vše poslala dítěti. Pokud by něco nebylo jasné, vysvětlila bych to podrobněji. Cca dva dny poté bychom si zavolali a já bych zkontrolovala, jak dítě pokročilí, případně ho opravila v prstokladu atd.

**********************

Ahoj, jmenuji se Viky Kravchenko, doučuji hlavně 1. - 5. třídu ZŠ, mám však i žáky z 1. ročníku SŠ, kterým jsem pomáhala s přijímacími zkouškami. Doučuji jak čechy tak i cizince, kteří mají problém s češtinou. Mohu nabídnout doučování v češtině a ruštině. U mladších děti mohu kromě matematiky a češtiny nabídnout také vypracování domácích úkolů a projektů z jiných předmětů. Mohu je také připravit na blížící se testy.
V tuto chvíli jsem sama studentkou. Studuji sedmým rokem na osmiletém gymnáziu a díky tomu si velmi dobře rozumím se svými žáky a snadno dokážu pochopit, co přesně jim dělá problém.

CENA

Za 60 minut si účtuji 250 Kč. Kromě samotného doučování mohu nabídnout také vytvoření domácích úkolů na procvičení či zlepšení se v matematice či češtině.

Pro starší studenty, kterým hoří termín s odevzdáním slohů a úvah můžu nabídnout vypracování těchto úkolů, cena závisí na zadání. ;)
Pro žáky, které doučuji to však neplatí, protože je mým cílem doučování dosáhnout toho, aby byl žák schopen si díky mým hodinám úkoly vypracovat na jedničku sám.

KONTAKT

Pokud máte zájem o doučování, vypracování nějakého úkolu, vytvoření domácích úkolů nebo se chcete na něco zeptat, napište mi na mail *****@***, SMS na číslo ******** nebo na facebook (Viktorie Kravčenko) na tomto webu moc často nejsem a nemám možnost vám tu včasně odpovědět.
Budu se těšit a přeji pěkný den :)