Jana R.

Jana R.

Odpovídá do 8 hod., na 60% zpráv
60% 8 hod
Přijímá nové studenty

Jana R.

Přijímá nové studenty

Jana R., efektivní výuka němčiny

  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Studovala a pracovala jsem v Německu. Naučím vás němčinu, jakou budete skutečně potřebovat.
Respektuji individuální potřeby studentů. Výuku upravuji dle vašich aktuálních potřeb a cílů. Ať už chcete úspěšně odmaturovat, nebo se připravujete na práci v německy mluvících zemích.
Dokážu vás povzbudit a motivovat v pravou chvíli.
Do výuky zapojuji moderní prostředky, například videa s titulky, konverzační kartičky a autentické materiály.
Jsem flexibilní. Trpělivá. Empatická. Učit němčinu mě prostě baví.
Němčině skutečně rozumím a vím, jak vás jazyk efektivně naučit. Úspěšně jsem studovala na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, dvouoborové studium: Německý jazyk a literatura a Němčina pro mezikulturní komunikaci.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Tereza M.

Tereza M.

Neověřená reference

S Jančou jsem měla hodiny Nj 1x týdně a i když nejsem mág na jazyky, tak mne dokázala posunout. Úkoly zadává zábavnou formou, což je super! Moc ji děkuju, že dělá, to co dělá a všem doporučuji! Tereza

Martina Z.

Martina Z.

Neověřená reference

Jana doučuje moje dva puberťáky. A rozhodně je nejlepší z těch tří doučovatelů, které zkusili. Je neuvěřitelné trpělivá, hodiny mají spád, stihnou procvičit gramatiku i slovní zásobu. Děti se konečně přestaly bát mluvit německy. Hlavně však dokázala neuvěřitelné - probudit v nich lásku k němčině!

Aneta S.

Aneta S.

Neověřená reference

Doucovani s pani Janou muzu jedine doporucit. Na hodinu je vzdy pripravena a hodina probiha velmi pratelsky a efektivne. Materialy k vyuce jsou zasilany predem, takze clovek vi, co se bude na dane hodine probirat. Vyuku vam pripadne prizpusobi dle vasich pozadavku :-).

Gabriela D.

Gabriela D.

Neověřená reference

S Janou se učím od února 21. Předtím jsem zkoušela jiného lektora, ale nevyhovovali mi, probírání témat, co mě vůbec nezajímali, stres z toho, že mám mluvit, když mi opravoval každé slovo, výčitky, když jsem se nestihla dost učit nebo udělat všechny úkoly, negativní motivace - to s Janou rozhodně nezažijete. S Janou jsem konečně překonala můj hrozný blok mluvit - dřív mi to hrozně nešlo, stres z toho, jak špatně umím německy a jak moc mi to nejde po tolika letech s němčinou, to jenom zhoršoval, stejně jako když mi lektor opravoval každé slovo. S Janou se mi tohle podařilo překonat a jsem schopná hodinu konverzovat německy a dokonce mě to i baví. Lekce i domácí úkoly jsou koncipované podle Vás a toho, co Vám vyhovuje a co Vás baví, takže už nemáte potřebu učení odkládat, neděsí Vás to a je to určitě daleko efektivnější a zábavnější forma než různé kurzy nebo samoučení. I když má člověk svůj cíl, proč chce umět německy, tak je někdy těžké, si motivaci udržet - s Janou to pro mě poprvé není takový problém - chci se s ní moct bavit na další hodině a rozumět slovům u témat, co mě zajímají a když mi slovíčka chybí, tak to drhne, takže jsem se konečně začala pravidelně učit slovíčka. Zjistíte, že učit se můžete i zajímavou formou a přitom se ještě dozvídat nové věci. Jana je moc milá, usměvavá, přátelská, trpělivá, empatická a flexibilní, umí Vás pochválit a ptá se na zpětnou vazbu, zajímá jí, co se Vám líbilo a co ne. Kdo váhá, doporučuji využít zkušební lekci a pak uvidíte, že má určitě cenu do toho jít. Já jsem hodně váhala, ale jsem moc ráda, že jsem se tak rozhodla, konečně se naplno věnuju němčině a nemám přitom ten šíleně otrávený pocit, že se musím učit, nebo že se mi nechce na hodinu. Po hodině mám pocit příjemně stráveného času a dobrou náladu. A to jsem člověk, co je celkem líný se učit.

Ivo D.

Ivo D.

Neověřená reference

S Janou pracujeme na zlepšení mé němčiny od ledna 2021. Výuka je přizpůsobena individuálním požadavkům klienta, v mém případě zaměřená především na komunikaci. Jana je vždy připravená, pozitivní a trpělivá. Aktivně se ptá na zpětnou vazbu a výuku podle ní flexibilně upravuje. Hodiny mají jasnou strukturu, kdy střídají různé způsob výuky tak aby udržela pozornost studenta. Na hodiny se těším a motivují mě k intenzivní přípravě. Janu mohu pro výuku němčiny rozhodně doporučit.