Filip Z.

Filip Z.

Odpovídá do 14 hod., na 90% zpráv
90% 14 hod
Přijímá nové studenty

Filip Z.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky v Brně

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Dobrý den,

jsem absolventem Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity. Vystudoval jsem fyziku v oboru Teoretická fyzika a následně matematiku, obor Statistika a analýza dat (z obou studií mám titul Mgr.). V současné době dokončuji doktorské studium na Lékařské fakultě v oboru Fyziologie a patologická fyziologie.

V průběhu všech svých studií jsem mnohokrát měl možnost poskytovat své znalosti prostřednictvím individuálního doučování studentům MU a též formou výuky v rámci doktorského studia. Učení a doučování mne baví a naplňuje tím, že se mohu o své znalosti podělit s ostatními a pomoci jim pochopit, co jim zrovna není jasné. Z praxe vím, že každý máme mezery ve znalostech trochu jinde. Někomu stačí jen doplnit jen drobnost a skládačka se vyplní a je vidět celý obraz, u někoho je třeba naopak začít budovat znalosti "od píky". Při výuce a doučování kladu hlavní důraz na pochopení základních principů, snažím se vysvětlit, proč třeba používané postupy jsou tak, jak se učí (např. řešení rovnic v matematice). Také používám hodně konkrétních příkladů, aby daná látka byla lépe uchopitelná a pochopitelná. Snažím se též probírané téma vysvětlit s ohledem na zájmy studenta (např. má-li rád sport, lze toho využít k vysvětlení pojmu trajektorie, tu lze matematicky vyjádřit a spočítat, kdy doběhne do cíle při určité strategii běhu).

Chtěl bych Vám proto touto cestou nabídnout své znalosti formou doučování matematiky s důrazem na individuální potřeby žáka/studenta/klienta, a to pro studenty základních, středních i vysokých škol, a též pro ty z vás, kteří by si tyto znalosti rádi zopakovali, třeba pro potřeby výkonu své činnosti nebo jen čistě ze zájmu o matematiku, pokud budete chtít pochopit způsob myšlení ve zmiňovaných oborech. Též nabízím konzultace k řešení konkrétních problémů.

Filip Zlámal

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Martin Ř.

Martin Ř.

Neověřená reference

Skvělé doučování, pán vše krásně a jednoduše vysvětlí. Je připravený a měl zájem, abych dané problematice opravdu rozuměl. Poměr cena/výkon naprosto perfektní a zachránil mě se statistikou ;-)

Nela B.

Nela B.

Neověřená reference

Doučování mi velmi pomohlo. Díky tomuto lektorovi jsme zdárně napsala i obhájila bakalářskou práci. Byl mi oporou zejména při praktické (statistické) části. Děkuji :)

Klára

Klára

Neověřená reference

Doučování s panem Zlámalem mi dalo více než výuka statistiky za celý semestr. Doslova mi zachránil studium. Potřebovala jsem vysvětlit v podstatě celý semestr statistiky, ve které jsem byla ztracená. Pan Zlámal mi všechno vysvětlil postupně a od začátku, dával konkrétní příklady a kladl důraz na to abych všechno pochopila. Postupně jsem si v jednotlivých tématech udělala pořádek a najednou mi zprvu nesmyslné vzorečky dávaly smysl. Je vidět od první chvíle, že je to člověk na svém místě, a to na něm oceňuji asi nejvíc. Prošli jsme spolu i příklady na zkoušku a díky tomu nebyl problém ji pak zvládnout. Domluva s ním byla skvělá a taky byl schopný se přizpůsobit. Jsem opravdu ráda, že jsem narazila zrovna na něj a můžu ho jen doporučit.

Štěpánka Z.

Štěpánka Z.

Neověřená reference

Velká spokojenost, vše jasně a pochopitelně vysvětleno. Filip je doopravdy expert na statistiku.

Eliška H.

Eliška H.

Neověřená reference

Filipa mohu doporučit, v dané problematice se vyzná, je s ním dobrá domluva, na hodiny je připravený. Super doučování.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky