Ekaterina P.

Ekaterina P.

Odpovídá v průměru do 20 hodin.
20 hod

Ekaterina P.

Studentka medicíny ráda pomůže s přípravou na vysokou, procvičí v prváku anebo pomůže zdokonalit angličtinu

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend

Popis

Čau! Jménuju se Katka a jsem studentkou 6. ročníku 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy. Narodila jsem se v Rusku, ale od 16 let samostatně bydlím v Praze. Medicína a studium mi moc baví a chtěla bych pomoct dalším lidem splnit sen a dostat se na lékařské fakulty. Dobře si pamatuju, jak stresující může být příprava na přijímací zkoušky, když nemáš nikoho, kdo by mohl poradit s řešením konkrétních otázek z fakultních přípravných knih. Pro cizince je to mnohem těžší úkol, protože samotný jazyk občas činí potíže. Ale všechno se dá zvládnout! Ráda bych pomohla uchazečům o studium pochopit, co po nich autoři Modelových otázek chtějí. Moje nejoblibenější oblasti jsou genetika, biologie a organická chemie, ale i případnou otázku z fyziky bych zvládla. Rusky mluvícím studentům nabízím překlad a pomoc v pochopení otázek. Přijímačky se blížejí, a můžu Vám pomoct zopakovat a zdokonalit ználosti, a uklidnit se :)

Těm z Vás, komu se podářilo nastoupit - především gratuluju :) a ted´ přicházejí zkoušky. Ráda vysvětlím a pomůžu zopakovat, především anatomie (dělala jsem demonstratorku na pitevně) a biochemie.

Další věc, která mě moc baví, ja anglický jazyk. Nemám ráda šprtání gramatiky, přestože i umím. Preferuju zajímavé konverzace na reální téma, mohla bych zajemcům pomoct začít mluvit a přestat se bát. Také bych ocenila spiše chodit do kina nebo překládat povídky, než učit se z učebnice.