Radka K.

Radka K.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Radka K.

Přijímá nové studenty

Angličtina pro děti (nejen) se speciálními vzdělávacími potřebami, pro maturanty i dospělé

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Baví mě angličtina a baví mě ji učit, hledat ty nejlepší způsoby, vybírat metody, které moje studenty dovedou k jejich cílům.
Jsem lektorka angličtiny s dlouhodobou praxí ve výuce dětí, studentů i dospělých. Absolventka PeF a FF ZČU Plzeň, mám certifikát pro výuku angličtiny u dětí se speciálním vzdělávacími potřebami (dyslexie, dysgrafie, dysortografie, ADHD, ADD apod.), kurz Basics for an English Classroom (British Council), zkoušku TKT, kurz pro online jazykové lektory apod.
Vyučuji prezenčně i online prostřednictvím Skype + svým studentům poskytuji řadu online materiálů pro domácí připravu (pracovní listy, gramatická cvičení, jazykové hry a kvízy...).
Pro maturanty nabízím také vlastní online kurz, materiály na IG, Quizletu apod. Nabízím doučování v případě zhoršeného prospěchu, nepochopení probírané látky, dlouhodobé absence atd. Připravuji děti na zkoušky typu (Starters, Movers, Flyers), starší studenty potom na PET, KET a FCE.
Cena za výukovou hodinu je stanovena dle rozsahu a zaměření probírané látky. Časová dotace u dětí se SPU a dětí mladšího školního věku je kratší (20 - 45 minut/1 výuková hodina).

Typy lekcí

Standartní lekce

500 Kč / 55 min.