Andrea K.

Mgr. Andrea K.

Odpovídá do 18 hod., na 100% zpráv
100% 18 hod

Andrea K.

Angličtina pro (věčné) začátečníky

Preferované časy: po obědě, večer
Doučuje předměty:

Popis

Dobrý den,
nabízím soukromou výuku/doučování anglického jazyka.
Zaměřuji se zejména na (věčné) začátečníky či mírně pokročilé, protože mě baví zbavovat studenty strachu z angličtiny a bořit mýty o tom, že angličtina je těžká a nemohou se jí nikdy naučit :-)
Výuka je vždy individuálně uzpůsobena a "ušita na míru" konkrétnímu studentovi (gramatika, konverzace, psaní, poslech či vzájemná kombinace, dle potřeb a přání). Při výuce využíváme jak studijní materiály studenta (učebnice, pracovní sešity), tak je doplňuji svými vlastními (cvičení, články, testy...).
První setkání je zdarma, abychom si objasnili vzájemná očekávání a možnosti a zjistili, zda si sedneme :-)

Jako lektorka anglického jazyka působím 12 let. Mám zkušenosti jak s výukou na jazykové škole a s vedením skupinových lekcí, tak s výukou individuální. Věnuji se rovněž překladatelské a tlumočnické činnosti.
Mám SJZ základní (B2), SJZ tlumočnickou (C2), SJZ překladatelskou (C2), certifikát FCE (B2) a CPE (C2). Praktickou znalost angličtiny jsem získala při studiu na univerzitách v zahraničí (Velka Británie, Thajsko, Holandsko, Dánsko, Norsko, JAR, Zambie, Bangladéž) a běžně ji využívám v mezinárodním prostředí na odborné úrovni.

V současné době působím jako psychoterapeutka a angličtina je pro mne zábavou a zpestřením, o které se s vámi ráda podělím :-)

Nabízím neutuchající trpělivost, stálou motivaci, neustálý úsměv, přátelskou a otevřenou atmosféru i pochopení pro to, že někdy vstanete levou nohou :-)

Mým cílem je, aby studenti z hodin odcházeli s novými poznatky a s dobrým pocitem a úsměvem :-)

Těším se na spolupráci :-)