Lucie R.

Lucie R.

Odpovídá do 3 hod., na 90% zpráv
90% 3 hod
Přijímá nové studenty
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Hello, Hola! Moje jméno je Lucie a je mi 29 let. Jsem lektorka španělštiny a angličtiny. Výuce těchto dvou jazyků se věnuji již několik let. Vyučuji formou online přes Skype (či jiný vámi preferovaný program). Kdo se online výuky obáváte, není třeba. Dnes stačí jakýkoliv počítač, notebook, tablet nebo i chytrý telefon a můžete mít hodiny z pohodlí vašeho domova.
Jazyky jsou moje vášeň a moc ráda předávám znalosti jazyka, jelikož vím, jak je v dnešní době důležité se domluvit. Jsem flexibilní časově i náplní hodin. Ráda poskytnu kompletní gramatiku, ale třeba i jen konverzaci, pokud se potřebujete rozmluvit. Nebo v tom plavete ve škole a potřebujete doučit? Není problém. Každý člověk je jiný, tak připravuji hodiny každému na míru. Neváhejte mě kontaktovat v případě zájmu :)
Přijímám studenty od úplných i věčných začátečníků až po pokročilé. Věk 12-99+ let.
Vlastním mezinárodní certifikáty DELE C1 a TEFL. Pod profilem si můžete pročíst reference od mých studentů.

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (9)

+ Přidat referenci
Kateřina D.

Kateřina D.

Neověřená reference

Lucku mohu jedině doporučit! Španělštinu jsem se rozhodla začít učit z vlastního zájmu, protože se mi šj líbí. Tímto taky přiznávám, že jsem nebyla vždy nejpilnější student, ale Lucka je trpělivá, ochotná a výuka přes skype mi vyhovovala. Hodiny s ní byly zábavné a zajímavé.

Chyská V.

Chyská V.

Neověřená reference

Když jsem se rozhodla pro maturitu ze španělštiny, věděla jsem, že moje znalosti potřebují vylepšit. Proto jsem si našla Lucku. Ze začátku jsme dělaly hlavně gramatiku, čtení a občas jsme si vysvětlily nějaké španělské reálie. S příchodem čtvrtého ročníku jsem si musela vytvořit maturitní otázky, které mi Lucka s velkou trpělivostí vždy opravila, protože byly plné chyb. Lucka je velmi ochotná, vstřícná a díky ní jsem odmaturovala ze španělštiny na výbornou. Velice doporučuji.

Iveta V.

Iveta V.

Neověřená reference

Díky hodinám španělštiny přes Skype si dcera zlepšila známku ve škole ze 4 na 1. Výuka s Lucií ji doslova zachránila. S Luckou zároveň dělám i angličtinu a její hodiny jsou vždy zábavné. Je velmi trpělivá a ochotná, vysvětlí, poradí. Jsem moc ráda, že ji máme :-)

Lenka A.

Lenka A.

Neověřená reference

S Luckou se učím španělštinu už skoro rok a jsem velice spokojená. Po několika letech v jazykové škole mi individuální doučování moc vyhovuje. Navíc přes skype je to perfektní. Nemusím nikam chodit, stačí se připojit a hotovo. Její španělština je skvělá. Já dávám přednost spíše konverzacím a s Luckou si máme vždy o čem povídat. Hodiny jsou zábavné a samozřejmě i poučné.

Markéta R.

Markéta R.

Neověřená reference

Sháněla jsem doučování pro dceru před maturitou. Před rokem její angličtinářka zpochybnila, že by dcera vůbec z angličtiny mohla odmaturovat. Náhodou jsem zde natrefila na Lucii. Možnost Skype doučování mi přišla vlastně skvělá, protože se snadněji hledají společné termíny a nevadí vzdálenost. Přesto jsem to trochu vnímala jako sázku do loterie, o Lucii jsem nic nevěděla. A jak dcera dopadla? Má DVOJKU! To mluví za vše.Lucie, moc děkujeme!

Fotky a certifikáty