Markéta P.

Markéta P.

Odpovídá do 21 hod., na 100% zpráv
100% 21 hod
Přijímá nové studenty

Markéta P.

Přijímá nové studenty

Klavírní posezeníčka & English

Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj, já jsem Markéta!
Na klavír se učím už 14 let a v ZUŠ jsem absolvovala II. cyklus. Jestli máte chuť naučit se hrát na klavír, ať už jste začátečníci nebo mírně pokročilí, neváhejte mi napsat! :) Kromě základů správné hry i hudební teorie na Vás mimo jiné čeká kupa malých her, interaktivních vstupů nebo třeba improvizací přímo pro vaši úroveň... a ještě mnohem víc!
Pokud patříte mezi krapet zkušenější hráče, pak se s vámi posunu ke složitějším technikám a nastíním všechno, co umění klavírní hry začátečníkům nabízí.
První hoďka je zdarma, zkušební, aby jste si mohli udělat názor. :) Teprve potom se můžete rozhodnout, jestli u mě chcete pokračovat, nebo nikoliv.
Těším se na vás! :)

ANGLIČTINA
Pokud máte ovšem zájem o doučování z AJ, jsem v 1. ročníku na pedagogické fakultě Univerzity Palackého, obory Angličtina a Hudební kultura, úroveň B2+. Doučování v tomto oboru jsem ještě nikdy nezkoušela, proto preferuji spíše začátečníky. :)

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Marek V.

Marek V.

Neověřená reference

Markétu bych nemohl více doporučit. Každá její hodina byla velice kreativní a zábavná. Dokázala mi se vším pomoci a všechno skvěle vysvětlila. 10/10 ♡

Pavel K.

Pavel K.

Neověřená reference

Jako úplný začátečník jsem spokojený se zasvěcením do hry na klavír. Hodiny jsou zábavné a na úrovni. Rád Market všem doporučím...

Fotky a certifikáty