Lenka B.

Lenka B.

Odpovídá do 1 hod., na 50% zpráv
50% 1 hod
Přijímá nové studenty

Lenka B.

Přijímá nové studenty

Doučování Angličtiny z USA (skype, whatsapp)

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj! Já jsem Lenka.

Učení je pro mě zábava a ráda potkávám nové lidi. Lehce vysvětluji gramatiku a hodiny vedu formou zábavných konverzací. Navíc mě zajímá kanadská i americká kultura, o které vám můžu z vlastních zkušeností hodně vyprávět. Hodiny upravuji individuálně podle potřeb každého žáka. První (ukázkovou) hodinu na 30 minut nabízím zdarma.

Vystudovala jsem učitelství. Po té jsem žila 3,5 roku v Kanadě. Různé pracovní zkušenosti mě obohatily v užívání angličtiny jak konverzačně, tak v písemné komunikaci. V září, 2019 jsem se přesunula do USA, kde plánuji strávit dalších pár let. V listopadu 2020 jsem udělala zdarma dostupný online test: EF SET English Certificate s výsledkem 94/100 (C2 Proficient).


Ze zahraničí mám zkušenosti s doučováním češtiny pro cizince (Američany). V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat na emailu bojdovalen{at}gmail{dot}com.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Eva Ž.

Eva Ž.

Neověřená reference

Paní Lenka je velice milá lektorka, která mě připravuje na zkoušku z angličtiny. Má profesionální přístup, výbornou angličtinu a lekce upravuje dle potřeb studenta. Hodiny jsou zajímavé a vždy pečlivě připravené. Paní Lenku mohu vřele doporučit.

Fotky a certifikáty