Barbora S.

Barbora S.

Odpovídá do 23 hod., na 60% zpráv
60% 23 hod
Přijímá nové studenty

Barbora S.

Přijímá nové studenty

English online

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj, jsem 21letá studentka University of Stirling ve Skotsku. Jazyky jsou moje vášeň a s doučováním mám dlouholeté zkušenosti. Od 16ti vyučuji v jazykové škole, jak malé děti, tak dospělé, i skupiny. Připravovala jsem i studenty maturitních ročníků, kteří zkoušku vždy úspěšně složili. Mám za sebou také IELTS (academic) zkoušku na úrovni C1, na kterou bych Tě mohla připravit. Výuku vždy upravím Tvým potřebám a zájmům. Nyní vyučuji jen online kvůli studiu v zahraničí, většinou přes WhatsApp, Zoom, či Skype.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Adriana Č.

Adriana Č.

Neověřená reference

Doučování s Barčou mi hodně pomohlo se samotným jazykem, ale také mi dodalo sebevědomí mluvit anglicky a za to jsem moc vděčná. Na hodinách byla zábava a zároveň jsem se toho hodně naučila. Barča je moc milá a přátelská, dokáže spolupracovat s každým a vždy mi ráda se vším poradila :)

Klára S.

Klára S.

Neověřená reference

Bára je moc milá slečna, se kterou je doučování velice zábavné, různorodé a hlavně naučné. Na hodinách jsme se učili pomocí různých aktivit, na které byla vždy pečlivě připravená . Její vysvětlení gramatiky jsem od ní vždy pochopila dobře. ;-)

Fotky a certifikáty