Jaroslav V.

Jaroslav V.

Odpovídá do 24 hod., na 100% zpráv
100% 24 hod
Přijímá nové studenty

Jaroslav V.

Přijímá nové studenty

Angličtina s rodilým mluvčím (Brit), Španělština pro začátečníky

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

O MNĚ:
Jmenuji se Jára, vyrůstal jsem v trilingvní rodině a od malička mluvím se svými rodiči a sourozenci anglicky a španělsky (nutno podotknout, že anglicky mnohem lépe). V 15 letech jsem si udělal nejvyšší dosažitelný certifikát angličtiny na úrovni C2 od Cambridge, ze španělštiny jsem státně maturoval na úrovni B2. Jsem učitel na základní škole, budu s vámi tedy mít nekonečnou trpělivost a jedno téma vám klidně vysvětlím pěti různými způsoby.

JAK VÁM POMŮŽU:
Děti i dospělé učím již 4 roky, obzvlášť dobře dokážu pomoct s vaším přízvukem, abyste zněli co nejpřirozeněji a poprali se s některými zvláštnostmi jazyka, jako je např. souhláska TH v angličtině. Tím, že mluvím zároveň naprosto plynně česky (vyrůstal jsem zde) se vám můžu věnovat nejen jako rodilý mluvčí angličtiny, ale narozdíl od cizinců v Čechách vám můžu kdykoliv vysvětlit cokoliv i ve vašem rodném jazyce, tedy v češtině.

MÍSTO, ČAS:
Výuka probíhá kvůli mé časové vytíženosti především online, případně u mě na Žižkově, ojediněle jsem ale schopen za žákem dojíždět. Čas pro výuku mám standardně volný o víkendech během dne a přes týden k večeru.

HUDBA: Kromě jazyků doučuji také hudbu, především zpěv, hru na kytaru pro začátečníky a ukulele.

CENA:
Běžně za lekci účtuji 500 kč, pokud věříte, že se ke mně jako žák/žačka obzvlášť hodíte, ale opravdu potřebujete z nějakého důvodu slevu, něco mi o vaší situaci napište a třeba se domluvíme :)

Díky za dočtení až sem a budu se těšit na vaší zprávu!

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Veronika U.

Veronika U.

Neověřená reference

Jára doučuje syna Aj od roku 2019, letos jsme od září začali se Šj, kde syn musel dohnat látku ve škole za celý předchozí školní rok. Po velmi intenzivním září syn látku dohnal, na vysvědčení v pololetí dostal 2 a ve Šj pokračujeme dále. Jsme velmi spokojeni, Jára je časově velmi flexibilní, což nám k synově sportovnímu vytížení vyhovuje. Hodiny před covidem probíhali osobně, teď už on line, i tak je hodina perfektní. Mohu jen a jen doporučit.

Barbora P.

Barbora P.

Neověřená reference

Pan Vymer doučuje dceru (9 let ) a opravdu musíme jen chválit. Má velkou trpělivost a cit pro práci s dětmi. Kdykoliv dcera něčemu nerozumí , vždy najde nějaký (obvykle velmi zábavný) způsob, jak ji pomoci problém pochopit. Hodiny ji baví a dělá velké pokroky. Opravdu je to skvělý učitel. Vřele doporučujeme!

Filip H.

Filip H.

Neověřená reference

Hodiny spevu: Jaroslav má vynikajúci hudobný sluch a vie identifikovať problémy, na ktorých je nutné pracovať, vysvetlí a podá kroky ako toho dosiahnuť na hodinách a repetíciou vo vlastnom voľnom čase. Výuka je veľmi priateľská a individuálne nastavená potrebám klienta, učebný plán a inštrukcia sú prispôsobené časovým možnostiam klienta či už sú hodiny týždenné alebo aj mesačné. Plne doporučujem!

Fotky a certifikáty