Jiří D.

Jiří D.

Odpovídá do 29 hod., na 80% zpráv
80% 29 hod
Přijímá nové studenty

Jiří D.

Přijímá nové studenty

Individuální výuka němčiny

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jmenuji se Jirka a v současné době studuji obor mezinárodní obchod. Věnuji se také práci, kde každý den komunikuji s klienty a kolegy z německy mluvících zemí.
Odmaturoval na Rakouském gymnáziu v Praze. Absolvoval jsem roční studium na gymnáziu v Rakousku - Tereziánské akademii ve Vídni. Studoval jsem jak v Praze, tak i ve Vídni výhradně v německém jazyce, ale znalost anglického jazyka na vysoké úrovni byla považována jako za samozřejmost. Rád bych někomu pomohl ve studiu jazyků. Německý i anglický jazyk mám na úrovni C 1. Mám rakouský certifikát ÖSD C1 a TOEFL iBT , které potvrzují tuto úroveň.
Nechci aby výuka byla pouze o memorování slovíček, sám to nenávidím. Rád bych nového žáka trochu namotivoval, aby zjistil, že jazyky jsou skutečně velice důležité. Dnes mám přátele v mnoha zemích a to jinak nejde ani získat. Nejde tedy jen o to nějak přežít školní výuku.
Výuku nabízím ihned. Výuka je možná po internetu, skypu v podvečerních hodinách, po dohodě i jindy nebo o víkendu. O prázdninách může být výuka i intenzivnější. Z vlastní zkušenosti vím, že ve školách učitelé jazyků málokdy respektují úplného začátečníka.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Ivona T.

Ivona T.

Neověřená reference

S Jirkou se učím již dva měsíce a jsem velmi spokojena. Vede lekci zajímavým způsobem a přízpůsobuje výuku mým znaolestem a potřebám. Velmi doporučuji.

Karel P.

Karel P.

Neověřená reference

Jirka mi velice pomohl. Dokáže vše dobře vysvětlit a komunikace je rychlá.

Fotky a certifikáty