Veronika L.

Veronika L.

Odpovídá do 1 hod., na 90% zpráv
90% 1 hod
Přijímá nové studenty

Veronika L.

Přijímá nové studenty

Angličtina v Praze pro všechny - lekce na míru

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Nabízím doučování angličtiny v Praze. Vystudovala jsem inženýrský obor na VŠ v angličtině, poté jsem žila dlouhodobě v zahraničí (Irsko) a nyní se více jak 3 roky živím jako lektorka angličtiny na míru. Mám Cambridge certifikát C1 Advanced (CAE) - pokročilá znalost jazyka. Doučuji začátečníky, mírně i středně pokročilé a všechny věkové kategorie. Slovíčka, gramatika, výslovnost, pomoc s překladem, intenzivní příprava na zkoušky (maturita, KET, PET, FCE, reparáty) atd. Potřebujete se jenom rozmluvit? Nabízím také pohodové konverzování v angličtině, klidně třeba u piva. :) Možnost doučování i přes Skype (500 Kč/60 min). Cena lekcí osobně je 550 Kč/60 min a zahrnuje individuální přípravu na každou hodinu, 60 min výuky, všechny materiály a případné dojíždění do 30 min po Praze. Neváhejte mi napsat, budu se těšit!

Reference (2)

+ Přidat referenci
Lucie Ž.

Lucie Ž.

Neověřená reference

Veronika umí výborně anglicky. Trpělivá, vstřícná, časově flexibilní. Nikdy nebyl problém vysvětlit co bylo potřeba. Přichystat hodinu tak, aby student opravdu pochopil látku,kterou potřeboval vysvětlit. Jedna z nejlepších učitelů angličtiny, které jsem zatím poznala. Jde vidět, že práce jí opravdu baví 😊 Škoda jen že jsme se rozloučili skrze velkou vzdálenost a její pracovní vytížení. Jinak ale všem vřele doporučuji

Zbyšek K.

Zbyšek K.

Neověřená reference

Velice trpělivá doučovatelka anglického jazyka s excelentní znalostí jazyka. S maximálním individuálním přístupem ke studentovi a jeho požadavkům. Během doučování jsem oceňoval její časovou vstřícnost, flexibilitu.

Fotky a certifikáty