Adéla P.

Adéla P.

Odpovídá do 3 hod., na 100% zpráv
100% 3 hod

Adéla P.

Příprava na přijímací zkoušky na střední školy, na maturitu z českého a anglického jazyka v Praze a v Liberci

  • 3 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jmenuji se Adéla Pudilová a jsem studentkou třetího ročníku právnické fakulty Univerzity Karlovy a mám vystudované gymnázium v Liberci. S doučováním mám pětileté zkušenosti, hlavně s přípravou na přijímací zkoušky na střední školy a s doučováním konverzace v angličtině.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Kristýna J.

Kristýna J.

1 odučená lekce

Díky slečně Adéle a jejímu skvělému doučování a přístupu jsem se dostala na střední školu. Moc děkuji a určitě doporučuji.

Amber O.

Amber O.

Neověřená reference

Adéle jsem velmi vděčná za skvělou přípravu. Hodně mě toho naučila a byla vždy trpělivá. Učivo dokáže vysvětlit srozumitelně a v zábavné formě. Bez ní bych to nedokázala.

Filip N.

Filip N.

Neověřená reference

Adéla mě skvěle připravila na příjímací zkoušky a kvůli tomu jsem byl přijat na obě školy. Velice doporučuju a děkuji Adéle za úžasnou přípravu :)

Monika T.

Monika T.

Neověřená reference

Adélka připravila syna na přijímací zkoušku z českého jazyka na střední školu. Bez její pomoci a v době covidu jsme vděční za její profesionální a příjemný přístup. Mohu s čistým svědomím doporučit a ještě jednou děkujeme. M.T.

Eduard S.

Eduard S.

Neověřená reference

Chtěl bych pochválit za super přístup a přípravu na střední školu, díky Doučování 2 krát do týdne jsem se dostal na obě střední školy. Děkuji