Aneta Š.

Aneta Š.

Odpovídá v průměru do 17 hodin.
17 hod

Aneta Š.

Doučování angličtiny a francouzštiny přes Skype - z pohodlí vašeho domova

  • 14 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Blogy

Popis

Jsem studentkou vysoké školy ve Francii, kde studuji již třetím rokem. V září nastupuji do prvního ročníku magisterského studia v Paříži. Jedním z důvodů, proč jsem se rozhodla odejít na studia do zahraničí, je má láska k cizím jazyků. Výuka na mé škole probíhá ve francouzštině a v angličtině, setkávám se s nimi i v každodenním životě a oběma jazykům se věnuji již od dětství. Minulý rok jsem strávila na ročním Erasmu v kanadském Québecu. Z angličtiny vlastním certifikát CAE (C1). Nyní bych ráda předala své znalosti a zkušenosti dál. Ve výuce se ráda přizpůsobím všem vašim požadavkům a představám, důležitý je pro mě individuální přístup ke každému studentovi. Učím spíše formou konverzace, vše ale záleží na vaší úrovni. Důležité je, podle mě, umět se domluvit a hlavně - nebát se mluvit :).
Výuka by probíhala formou Skype, takže z pohodlí vašeho domova :)
V letních měsících (červen, červenec, srpen) je možnost i prezenční výuky v Českých Budějovicích, místo záleží na domluvě.
V případě jakýchkoliv otázek mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na případnou spolupráci! :)

Reference (1)

+ Přidat referenci
Kristina H.

Kristina H.

Neověřená reference

Aneta je výborná doučovatelka, má vysokou úroveň angličtiny a jednoduše vám vysvětli všechna složitá gramatická pravidla. Procvičujete konverzace i na složitá témata. Samozřejmě Anetu doporučuju jako dobrou specialistku, je velmi chytrá a prostě nádherná slečna, a taky zodpovědná a vzdělaná doučovatelka.

Blogy (1)

Jak se nebát studia v zahraničí

Pro většinu středoškolských i vysokoškolských studentů je výjezd na půlroční nebo roční Erasmus, či dokonce dlouhodobé studium v zahraničí, sice životním snem, ale také velkým strašákem. V tomto…