Pascal R.

Pascal R.

Odpovídá do 29 hod., na 50% zpráv
50% 29 hod

Pascal R.

Naučím I nenaučitelné

Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Vice než 30 let zkušeností (děti/mládež/starší)

Reference (9)

+ Přidat referenci
Just A.

Just A.

Neověřená reference

Kdo si myslí, že se nikdy nenaučí anglicky, ještě nepoznal Pascala. Díky jeho individuálnímu přístupu, je angličtina opravdu snadná:) Pascala doporučuji všem!

Kateřina M.

Kateřina M.

Neověřená reference

Po půl roce individuálního učení francouzského jazyka musím říct, že Pascal učí skvěle. Domluva perfektní, vždy připraven na hodinu. Důraz dává na domácí přípravu, tudíž se student lépe a rychleji posouvá. Vždycky jsem se na hodiny s ním těšila. Z nuly mě vytáhl na komunikativní úroveň za půl roku, za což jsem mu vděčná.

Jana K.

Jana K.

Neověřená reference

Doporucuji velice! Pascal má individuální přístup, vše srozumitelně vysvětlí a na jeho hodiny jsem se pokaždé těšila. A co je podstatné, není s ním nuda :-)

Aneta G.

Aneta G.

Neověřená reference

Ráda bych vám doporučila Paskyho, jako nejlepšího učitele a i jako člověka s dobrým humorem. Jeho hodiny nejsou nikdy nudné. Anglicky mě doučuje jednou týdně už půl roku. Vždy se na setkání s nim velice těším. Aneta

Magdaléna Š.

Magdaléna Š.

Neověřená reference

Doučování s Pascalem je super. Chodím k němu na angličtinu rok, hodiny mě baví a angličtina se stává mým oblíbeným jazykem. Doučujících angličtiny jsem již měla více, Pascal nemá konkurenci. Příští rok bych chtěla pokračkovat (tedy jestli mě Pascal vezme😊). Vřele doporučuji Magdaléna Š.

Fotky a certifikáty