Michelle H.

Michelle H.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Michelle H.

Přijímá nové studenty

Online Angličtina / španělština. Začátečníci / Pokročilí. Konverzace, gramatika. úroveň rodilého mluvčího.

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jsem certifikovaná lektorka jazyků, jógy, masérka a matka dvou dětí. Žila jsem sedm let v zahraničí ve španelsky a anglicky mluvících zemích (Dominikánská republika, Peru, Portugalsko, Anglie / Cornwall, Francie), a procestovala řadu jiných (Střední Amerika - Honduras, Nikaragua, Guatemala, El Salvador, Yucatán, Katalonie, Švédsko a Norsko, Japonsko...). V těchto zemích jsem se naučila mluvit jazyky jako je portugalština a francouzština.
Mluvím plynně oběma jazyky, jež vyučuji. Jelikož je můj bývalý manžel je z Velké Británie, jde znát můj britský přízvuk. Schopnost učení mám vrozenou, sama jsem se naučila 3 jazyky, tudíž jsem chtěla učit profesionálně, a proto jsem před deseti lety prošla řádným tréninkem a získala mezinárodně uznávaný certifikát CELTA.
Nejraději učím formou konverzace, která nechybí v žádné lekci.
Momentálně učím hlavně online, občas v jazykové škole. Je možné se domluvit i na skupinových lekcích.

Pokud se chcete zbavit strachu mluvit a naučit se jazyk v přátelské a veselé atmosféře, neváhejte mne oslovit ❤️

Na spolupráci s Vámi se těší...

Michelle Holt

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Petr Š.

Petr Š.

Neověřená reference

S Míšou jsem se konečně začala učit španělsky. Jazyk, který jsem chtěla už dávno poznat, ale z důvodu pracovní vytíženosti jsem neměla čas chodit do žádné jazykové školy. On-line výuka jeden na jednoho mi velice vyhovuje. Míša je příjemná, vše srozumitelně vysvětlí a je s ní zábava. Prostě učení s ní jde jako po másle. Doporučuji ji určitě všem, kteří se chtějí nebo musí naučit cizí jazyk ;)

Michaela J.

Michaela J.

Neověřená reference

S Michelle jsem začala jako začátečník španělštiny. Hodiny vede velmi zábavnou formou a v přátelské atmosféře. Nedrží se pouze učebnice, což jsem velice ocenila, když jsem odjela na měsíc do Španělska a potřebovala jsem se tam nějak domluvit v úplně jiných situacích než jaké učebnice nabízela. Vybrala témata, které jsem momentálně potřebovala. Do hodin zařazuje také poslechy a hodně konverzace, což je skvělé. Mohu vřele doporučit. Učení jazyka hned jinak baví.

Tereza L.

Tereza L.

Neověřená reference

S Michelle jsem velmi spokojená, je moc sympatická. Bála jsem se doučování formou online, ale má to své výhody. Snažím se konverzovat, úplně mi to nejde a dělám chyby, Michelle mi ihned dává zpětnou vazbu mluvenou i psanou ohledně výslovnosti, gramatiky.., já tak zároveň vidím, jak se co píše. Všechny poznámky zůstávají v chatu, které si pak přepisuju, znova překládám, učím a můžu se k nim kdykoliv vracet. :-)

Lucie Š.

Lucie Š.

Neověřená reference

Michelle je skvělá učitelka s lidským přístupem. Od moji učitelky ze základky jsem měla blok mluvit anglicky a Michelle mi s tím pomohla. V první hodině jsme se seznámily a řekla jsem ji, co od hodin angličtiny potřebuji a proč jsem se vůbec rozhodla angličtinu učit. Další hodinu už mi připravila na míru. Každá hodina byla jedinečná a kromě toho, že už se nebojím anglicky konverzovat, prošly jsme i gramatiku a obnovila jsem si slovní zásobu. Má sympatický britský přízvuk, který se učí i u nás na školách a jde mu krásně rozumět. Za mě velká spokojenost a vřele doporučuji.

Deleted-3ec644 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Michelle se snaží naučit studenty, to co opravdu potřebují a "ušít" jim výukový plán přímo na míru. Mě osobně se líbilo, že hodně dbá na výslovnost. :-)

Fotky a certifikáty