Terezie N.

Terezie N.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod
Přijímá nové studenty

Terezie N.

Přijímá nové studenty

Příprava na psychologii a speciální pedagogiku a lekce japonského a anglického jazyka v Praze

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem studentkou oboru Psychologie, ráda Vás připravím na přijímací zkoušky na psychologii a speciální pedagogiku, úspěšně jsem vykonala přijímací zkoušky u obou oborů.
Vypracovala jsem si vlastní studijní materiály, které ráda poskytnu v rámci výuky. Mohu doporučit na jaké školy se hlásit, dále mohu pomoci s hledáním praxe v oboru.

Jsem držitelkou jazykových certifikátů CAE, DELE a JLPT.
S doučováním a výukou jazyků mám již několikaleté zkušenosti, mám i překladatelskou a tlumočnickou praxi, tvořím své vlastní studijní materiály.
Nabízím pomoc s anglickým jazykem nejen v rámci učiva základní, střední a vysoké školy, můžu Vám pomoct se rozmluvit a naučit anglicky v jakémkoliv věku.
Dále nabízím přípravu na mezinárodní jazykové zkoušky.

V rámci japonského a španělského jazyka nabízím výuku pro začátečníky. Mohu poskytnout těžko dostupné studijní materiály.

Velmi často pracuji se studenty s poruchami učení a pozornosti, vždy a ráda přizpůsobuji své hodiny individuálním potřebám daného studenta.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Markéta Ř.

Markéta Ř.

Neověřená reference

Terezie mě už přes rok učí angličtinu a spokojenost je z mé strany obrovská. Pomohla mi zbavit se strachu z mluvení, má pochopení, hodiny přizpůsobuje mým potřebám a je při nich i legrace. Vždy se těším na další hodinu. Vřele doporučuji!