Martina F.

Martina F.

Odpovídá do 16 hod., na 70% zpráv
70% 16 hod
Přijímá nové studenty

Martina F.

Přijímá nové studenty

Francouzština zábavně a metodicky! I online výuka

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Salut!

Potřebujete konverzace ve francouzštině, doučování, přípravu na zkoušky nebo na zahraniční pobyt od úplných začátečníků po pokročilé (A1-C1), pro všechny věkové kategorie. Kurzy jsou dynamické, sestavené na míru vašim potřebám a cílům.

O mně: Studovala jsem je francouzskou lingvistiku a literaturu, historii a pedagogiku. Semestr jsem strávila na Sorbonně a rok na stáži v Bordeaux. Učím na gymnáziu, soukromě děti i dospělé. Nyní jsem na rodičovské dovolené.
Mám diplom C2 z francouzštiny a jsem certifikovaná zkoušející jazykových zkoušek DELF A1-B2. Navíc, manžel je Francouz a občas za mě zaskakuje:)

Doučuji online nebo na Praze 6, na Hradčanské a Dejvické.

À bientôt!
Martina F.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Ka J.

Ka J.

Neověřená reference

Chodila jsem k Martině na francouzštinu, hodiny byly vždycky moc příjemné a hlavně "na míru" připravované, takže vysoce efektivní. Pomohly mi dostat se na úroveň, kterou jsem si představovala. Vřele doporučuji :)

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Martina F.

Druhá republika

Dobrý den, je tu někdo kdo by mi dokázala vysvětlit pět otázek ohledně druhé republiky. Jak je možné se obyvatelstvo tak snadno bylo ochotné vzdát demokracie? Bylo opravdu nutné odmítat emigranty, kterým hrozila smrt? Kdo za takovou morální devastaci vlastně mohl? Bylo možné nějaké pozitivní řešení?