Slavi N.

Slavi N.

Odpovídá do 3 hod., na 60% zpráv
60% 3 hod
Přijímá nové studenty

Slavi N.

Přijímá nové studenty

Tea Time Tutoring. Casual lekce, které ti pomůžou zlepšit svoji angličtinu, rozmluvit se, zbavit se strachu a dodají Ti sebevědomí.

  • 5/5 (Ohodnotilo 5 studentů)
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jestli si myslíš, že ti angličtina nemůže jít nikdy do hlavy, bojíš se mluvit a nebo si prostě nevěříš, tak jsme měli jsme něco společného. Ale pět let v zahraničí s denním používáním angličtiny, mi pomohly víc, než kdejaká prestižní škola. Tohle byla totiž ta pravá škola života. Žila jsem na Zélandu, v USA, v Austrálii, procestovala kousek Pacifiku, Asie i Evropy.

Zaměřuji se na konverzaci a to neformálními lekcemi, které jsou příjemné pro obě strany. Z vlastní zkušeností vím, že "našprtání" se slovíček je věc jedna, ale jít na poštu a poslat doporučeně balík do Evropy - anglicky samozřejmě, je věc druhá.
První krok je většinou ten nejhorší, ale když ho uděláš, máš a půl vyhráno.

Na těchto lekcích si budeme povídat, o tom se Tě baví, zajímá a během toho se naučíš spoustu nových slovíček, slovník obratů, frází a samozřejmě zdokonalíš gramatiku. Ne neboj, nebudu Ti dávat učebnicové příklady za domácí úkol :))

Pokud se Ti blíží Maturita a chceš pomoc s ústní zkouškou, jsi tu správně. Nebudu Tě tahat do kopce, tu pořádnou dřinu musíš udělat ty. Ale já tě nakopnu a ukážu Ti směr, jakou cestou jít, aby jsi ze sebe dostal/a co nejvíc.

Přizpůsobím se Tvoji potřebám. Pokud nechceš během lekce sedět za počítačem, ale chceš si jít zaběhat, do posilovny, či na procházku, jasně - můžeme mít i audio lekce.

Tak nečekej na zítra, ale napiš mi už dnes.

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 45 min.

Reference (14)

+ Přidat referenci
Marek D.

Marek D.

7 odučených lekcí

Anglicky jsem se učil jenom ve škole a hrozně jsem se bál mluvit. Se Slávi si povídame, jak kdybysme spolu seděli u piva a strach je pryč. Má se mnou velkou trpělivost a hodně se při hodinách nasmějem. Doporučuji.

Odpověď doučovatele:

Ano. Je to moc super a vidim, jak Tvoje anglictina jde nahoru :))

Deleted-5e6acd D.

Zrušený účet

7 odučených lekcí

Se Slavi vám nikdy nedojdou témata k hovoru a vždy se budete cítit příjemně a bez ostychu, jako kdybyste si povídali se svým dlouholetým kamarádem z dětství. Její trpělivost, lehkost při opravování vašich chyb a celkový pozitivní přístup vás budou snadno motivovat do dalšího učení angličtiny. A díky její dobré náladě se budete na další hodiny vždycky těšit, to mi věřte! :)

Michaela B.

Michaela B.

3 odučené lekce

Máme s kamarádkou za sebou první lekci a jsme obě nadšené 😊 Vše probíhá formou konverzace, není to žádné nepříjemné a stresové vypisování gramatiky. Slavi je velmi příjemná a celá lekce se nese v duchu jak když sedíte s kamarádkou na kafi 👍 Tak věřím, že bych se konečně mohla posunout dál, Slavi určitě doporučuji 😉

Odpověď doučovatele:

S holkama se pravidelne schazime uz od kvetna. Je to vzdycky sranda a jsou moc sikovny!

Karolína J.

Karolína J.

2 odučené lekce

S doučováním jsem moc spokojená, vyhovuje mi přístup a způsob doučování, rozhodně mi to jde do hlavy lépe než biflování gramatiky a učení se všeho nazpaměť. Já jako největší stresař z mluvení v angličtině, můžu rozhodně doporučit :)

Odpověď doučovatele:

Diky Kajo. Libi se mi, jak si na kazdou hodinu pripravena a ucis o cem jsme se bavily minule lekce. 💐

Anna

Anna

1 odučená lekce

S konverzací v angličtině už dlouho valčím, navštěvovala jsem různé kurzy, ale bohužel jsem zaznamenala jen malý posun, byla jsem už demotivovaná, ale říkala jsem si,že on-line lekce jsem ještě nevyzkoušela. Vybrala jsem Slavi a nemůžu si výuku vynachválit. Mám za sebou 3 lekce a už teď mám lepší slovní zásobu. Konverzace je nenucená a zábavná, vždycky se divím,že už je hodina pryč. Super, doporučuji :)

Odpověď doučovatele:

Každá lekce s Aničkou je super. Pořád si povídáme. O všem :)

Fotky a certifikáty