Vojtěch D. Ověřená identita

Vojtěch D.

Odpovídá do 3 hod., na 80% zpráv
80% 3 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Vojtěch D.

Přijímá nové studenty

Němčina, angličtina a španělština v přátelské atmosféře

  • Doučuje také online
  • Od  240 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 240 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, jmenuji se Vojtěch a miluji jazyky. I pro mě však nebyly začátky zrovna lehké, protože jsem dřív nevěděl jak na to. Časem jsem si ale našel svůj způsob, jak se v němčině, angličtině, španělštině, polštině a dalších jazycích zlepšovat, a ještě si to užívat.

A právě to Vám chci také ukázat.
Nabízím Vám online či osobní hodiny v příjemné atmosféře, kde se budete cítit uvolněně. Přizpůsobím se Vašim potřebám a zároveň při hodinách odhalím Vaše slabá místa v nj/aj/šj, a ta budeme trénovat. Prozkoumáme jazyk ze všech možných stran, a po čase Vás určitě aspoň trošku nakazím svou radostí z učení. :-)

🇩🇪Němčině se věnuji již deset let a je to pro mě opravdu srdcovka, skoro životní styl :-). Mám mezinárodní Goethe certifikát C1, proto se můžeme určitě zaměřit i právě na tyto zkoušku, přípravím vás však i na maturitu či do práce v Německu. A určitě se spolu rozmluvíme! Speciálně se pak můžeme zaměřit na němčinu ve zdravotnictví a přípravu na lékařskou praxi v německy mluvících zemích, neboť je to pro mě jako studenta lékařské fakulty UPOL hlavní pole působnosti.

🇬🇧 Angličtina je pro mě také velkou zálibou, proto si hodiny užívám s vámi. Klidně začnu učit od začátku, pomůžu například s maturitou nebo prostě zlepšením se v jazyce. Mám za sebou třeba několik úspěšných připrav na maturitu.

🇪🇸 Španělštině se věnuji posledních pět let a můžu pomoct začátečníkům a středně pokročilým. Opět jde o jazyk, který jsem si velmi oblíbil, stejně jako cestování po Španělsku a španělskou kulturu.

...a závěrem něco o mně;
Jsem studentem 2. ročníku LF UPOL v Olomouci a učit se jazyky je pro mě radost, stejně tak si užívám tuto vášeň předávat dál. K mým koníčkům patří třeba i skaut - vedení skautského oddílu, mám tedy pozitivní vztah k dětem a doučím rád i mladší děti. Kromě výše zmíněných jazyků mluvím i polsky🇵🇱, učím se francouzsky 🇫🇷 a obecně se zajímám i o další jazyky.

Typy lekcí

Standardní lekce

Základní lekce němčiny, angličtiny nebo španělštiny

240 Kč / 45 min.
Němčina pro zdravotníky

Hodina se zaměřením na práci v německy mluvících zemích v oblasti zdravotnictví.

400 Kč / 45 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Sára M.

Sára M.

Neověřená reference

Vojta mi pomáhá s německým jazykem už několik let a jsem za to velmi ráda. Na každou hodinu si vždy připraví zajímavé téma, o kterém si pak povídáme. Konverzace v němčině mě s ním moc baví (narozdíl od hodin na střední škole). Má vždycky pozitivní náladu a dokáže člověka k jazyku hezky namotivovat. Organizace a komunikace je s ním bezproblémová. A navíc je s ním sranda :)) Moc moc doporučuji!

Petra G.

Petra G.

Neověřená reference

Vojtěcha jsem oslovila kvůli online doučování z anglického jazyka pro dceru. Po několika školních (ne)učitelích bylo balzámem na duši spolupracovat s někým, kdo jazyku nejen rozumí, ale má ho i rád. Je poznat, že se Vojta o studium cizích jazyků a práci s lidmi opravdu zajímá. Dcera se krásně rozmluvila a konečně pochopila i gramatiku. Co se způsobu výuky týče, z lektorovy strany maximální vstřícnost, flexibilita a profesionalita na vysoké úrovni.

Deleted-e84727 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Vojta je sympatický, přátelský, zcestovalý a vzdělaný muž s přehledem o dění ve světě. Když začne hovořit německy, lidé si jej bez nadsázky pletou s rodilým mluvčím, o úrovni jeho anglického jazyka nemluvě. Jeho diplomy z jazykových soutěží a umístěním na předních příčkách v kraji to jen dokazují. Rozhodně doporučuji!

Markéta V.

Markéta V.

Neověřená reference

Vojta je velice vstřícný a moc milý učitel. Velmi dobře naučí a je také kreativní. Potřebovala jsem doučování před maturitou a díky Vojtovi jsem ji zvládla lépe, než jsem očekávala. Získala jsem velikou slovní zásobu. Jeho vystupování je profesionální, ale také přátelské. Je opravdu velice trpělivý a shovývavý a velmi hodně toho naučí. Jde vidět, že jeho samotného jazyky velice baví. Všemu, co mi vysvětloval, jsem vždycky rozumněla. Opravdu můžu jen doporučit! Dávám 10 z 10!! Vojto, jen tak dále! 9. 11. 2020

David M.

David M.

Neověřená reference

Potřeboval jsem se před pracovním pohovorem německy rozmluvit a malinko se na pohovor připravit. Bylo pro mě klíčové, že se Vojtěch ozval telefonicky, takže jsme se dokázali hned jednoduše domluvit na termínu. Konverzace probíhala velice přirozeně a přátelsky. Sám jsem nevěděl, co přesně bych chtěl procvičit a Vojtěch dokázal konverzovat spontánně, nenuceně. Měl připravené i materiály modelového pohovoru, takže po procvičení jsem odešel i se slovní zásobou k tématu. Perfektní, díky moc, ať se daří!