Michaela M.

Michaela M.

Odpovídá do 29 hod., na 30% zpráv
30% 29 hod

Michaela M.

Doučovanie cudzích jazykov

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Hallo! !שלום :)

Kto som?
Som študentkou nemeckého jazyka pre prekladateľov a judaistiky na Univerzite Palackého v Olomouci. Moje štúdium nadväzuje na predchádzajúce nemecké bilingválne gymnázium v Banskej Bystrici. Počas štúdia som získala Goethe Zertifikat C1, Niekoľko mesiacov som strávila vo Viedni na Erasme a na stáži. Predtým som absolvovala dva mesiace v Innsbrucku, vďaka čomu som si zlepšila komunikáciu.

Doučiť, ale aj naučiť, ťa môžem:
- slovenčinu (aj cudzincov), (môžem pripraviť na maturitu alebo monitor),
- nemčinu (deti, ale aj tých po osemnástke, začiatočníkov aj pokročilejších), (bez problémov zvládneme aj prípravu na jazykové skúšky),
- hebrejčinu,
- geografiu (hlavné je nestratiť sa!),
- dejepis (história je dôležitá).

Kedy môžme mať hodinu?
Na tom sa určite dohodneme! Problém mi nerobí ani doučovanie cez skype. :)

Reference (3)

+ Přidat referenci
Jana U.

Jana U.

Neověřená reference

Míša mi velmi pomohla s přípravou na maturitu z němčiny. I za tak krátký čas jsem se díky hodinám němčiny v jazyce velmi posunula a byla jsem tak skvěle připravená na maturitní zkoušku. Doučování mívá pravidelně i mladší bráška, se kterým se připravují především do hodin ve škole. Oba nás hodiny s Míšou moc baví, pokaždé si odneseme něco nového. Ať už jde o pochopení gramatiky či naučení nových slovíček... po úspěšném složení maturitní zkoušky pokračujeme s přípravou na Goethe-Zertifikat. Děkuju! :-)

Dyonysus L.

Dyonysus L.

Neověřená reference

Miška mi veľmi pomohla s gramatikou.Motivovala ma a stále mi i naďalej pomáha. Snaží sa naše hodiny prispôsobiť mojim vedomosťiam. Je velmi milá a ochotná. Doporučujem každému kto potrebuje naozaj naučiť 🙂

Lucie U.

Lucie U.

Neověřená reference

Míša mi pomáhala s přípravou na maturitní zkoušku ze zeměpisu. Skvěle jsme si rozuměly a hodiny s ní pro mě byly zábavné a velmi poučné. I přesto, že jsme měly velmi málo času, tak se mi Míša časově přizpůsobila a ani výuka přes Skype nebyl žádný problém. Nakonec chci říct, že se mi líbila veliká snaha z její strany, např. každý můj dotaz byl zodpovězen. A co je hlavní: s její pomocí jsem zkoušku zvládla. :-) děkuju!