Tereza H.

Tereza H.

Odpovídá do 31 hod., na 83% zpráv
83% 31 hod

Popis

Ahoj, jmenuji se Tereza. Je mi dvacet dva let a studuji Všeobecné lékařství. Angličtině se věnuji od dětství a ráda bych svoje zkušenosti využila k pomoci jiným studentům, kteří buďto nezvládají učivo na školách, rádi by získali hlubší znalosti v anglickém pravopisu či si jen procvičili konverzaci.
Absolvovala jsem několik mezinárodních zkoušek, z nichž mohu poskytnout certifikáty na úrovni rodilého mluvčího.

Vystudovala jsem víceleté gymnázium, kde mými nejoblíběnějšími předměty byly chemie a biologie. Vzhledem k mému oboru na vysoké škole tyto dva předměty stále využívám a rozšiřuji si v nich obzory. Ráda doučím studenty jak středních, tak základních škol. Myslím si, že pro pochopení složitější chemie je nesmírně důležité mít stabilní základy, na kterých se dá následně stavět v budoucím studiu.

Český jazyk je mým rodným jazykem a od malička jsem ráda četla. Pravopis a skladby vět mě vždy bavily a přišly mi logické, moc ráda pomohu studentům jak z České republiky, tak z Ukrajiny či jiné země, kterým může český pravopis přijít složitý.

Vzhledem k mé znalosti angličtiny pro mne není problém vyučovat i v anglickém jazyce. Nicméně tuto možnost nabízím pouze k vyučování českého jazyka cizincům.

Budu se těšit na případnou spolupráci.:)

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.