Siegfried K.

Ing. Siegfried K.

Odpovídá do 15 hod., na 60% zpráv
60% 15 hod
Přijímá nové studenty

Siegfried K.

Přijímá nové studenty
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jako rodilý mluvčí německého jazyka s vysokoškolským technickým vzděláním nabízím doučovací a konverzační hodiny pro studenty středních a vysokých škol, jakož i pro všechny, kteří si potřebují vylepšit znalost německého jazyka. Vzhledem k svým dlouholetým zkušenostem v práci v zahraničním obchodu nabízím zejména výuku a zdokonalení obchodní a technické němčiny.

Zkuste se učit se mnou a uvidíte, že výuka, jak osobní tak i po Skypu, bude dobrým způsobem, jak si jednoduchým způsobem zlepšit němčinu.
Můžu Vám pomoci:
• získat jistotu při používání německého jazyka,
• efektivně komunikovat v různých situacích,
• mít lepší znalosti německé mluvnice,
• opravit chyby, které nejčastěji děláte.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Květa K.

Květa K.

Neověřená reference

Poté, co jsem absolvovala více předchozích kurzů němčiny, konverzace s panem Sigi Kunze jsou pro mě velmi příjemná změna a skvělá motivace díky osobnímu a vstřícnému přístupu k výuce pro středně pokročilé. Lekce jsou uvolněné na témata dle vlastní volby, důležitou podstatou je rozumět a jednoduše se vyjádřit vlastními slovy a gramaticky správně, žádné další biflování složitých gramatických obratů. Lekce je možné po dohodě operativně časově přizpůsobit , což je rovněž velkou výhodou. Děkuji, pane Kunze! Helena

Radim H.

Radim H.

Neověřená reference

Konverzace s panem Kunzem mohu za sebe velmi doporučit. Nejenže vyjde vstříc časově Vašim potřebám, ale také velmi citlivě odbourává postupně všechny chyby, kterých se student dopouští. "Hodiny" jsou uvolněné a přináješejí vynikající výsledky ve Vaší schopnosti mluvit německy. Vřele doporučuji.

Michal Z.

Michal Z.

Neověřená reference

Die Konversation bei Siegfried Kunze besuche ich wöchentlich seit einem halben Jahr und kann überrascht feststellen, dass meine Fähigkeit sich auf Deutsch auszudrücken unerwartet schnell gestiegen ist. Beim Herrn Siegfried schätze ich vor allem das, dass er ein Muttersprachler ist, also man kann bei ihm die sprachliche Selbstverständlichkeit erleben, die für alle Deutschlernende so wichtig und nutzbringend ist. Für mich persönlich ist sehr wichtig die freundliche aber gleichzeitig nachdrückliche Weise, mit der Herr Siegfried meine Fehler korrigieren weiß, was dazu führt, dass ich alle meine Fehler ziemlich schnell abbauen kann.

Květa K.

Květa K.

Neověřená reference

Lekce němčiny s p. Kunze jsou uvolněné, motivující a po pár hodinách velmi přínosné. Vřele a zodpovědně doporučuji.