Veronika S.

Veronika S.

Odpovídá do 12 hod., na 90% zpráv
90% 12 hod
Přijímá nové studenty

Veronika S.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny a společenských věd

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 15 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj!
Jmenuji se Veronika, je mi 23 let a již 5 let aktivně doučuji. Mám certifikát C2, momentálně žiji v Nizozemsku a mám také dostudovaný IGCSE course na mezinárodní škole. Doučuji jak malé tak velké angličtináře. 😁

S čím Vám můžu pomoci?
Pomůžu vám s přípravou na jazykové zkoušky FCE, CAE a CPE.
Připravím vás také ať už na profilovou nebo státní zkoušku z angličtiny.
Pro pokročilejší nabízím hodiny pouze v angličtině, kde se soustředíme na rozvoj slovní zásoby, aktuální témata a debatování.


Mohu také pomoci s doučováním psychologie na přijímací zkoušky na vysokou školu, jelikož ze svého studia mám všechny materiály i literaturu.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (12)

+ Přidat referenci
Ulma L.

Ulma L.

13 odučených lekcí

Výuka od Verči je velmi poutavá, přátelská a efektivní. Ihned se přizpůsobila mému tempu, mým schopnostem a obecně tomu, co mi v jazyce dělalo největší problém. Nyní již sám cítím, že jsem mnohem více rozmluven a schopen komunikovat alespoň trochu anglicky. :) Vše (od gramatiky po slovíčka) se navíc snaží předat tak, abych vše jednoduše pochopil, a tak nemám problém naučenou látku vyzkoušet i v praxi.

Lucie D.

Lucie D.

Neověřená reference

I‘ve been learning English with Veronika since January. My goal is to pass the FCE exams and Veronika helps me a lot with preparing for every single part of this exam. Classes with her are always prepared exactly how we agreed on. She is always on time even if I need to cancel my class she‘s willing to adapt to me. I like how she‘s flexible. When I suddenly change the topic or I don’t know the grammar she quickly finds materials to explain to me what I need. I‘ve to say that after her classes I feel more confident with my English. I know that I‘m going to pass the exam because she prepared me very well for it!

Aleš B.

Aleš B.

Neověřená reference

S Veronikou jsem strávil cca půlroční výuku, a mohu ji doporučit. Je třeba vyzdvihnou její komunikativnost a flexibilitu. Působila na mě velmi přátelsky a vstřícně. Pokud jsme řešili v angličtině nějakou okrajovou věc, byla sto okamžitě vyhledat jazykovou podporu online, aby to nezapadlo....Byli jsme schopni se domluvit na všech individuálních aspektech výuky. A pokud snad vzhledem k jejímu mládí nemohla umět vše, rozhodně má dobře nakročeno :).

Roman P.

Roman P.

Neověřená reference

Povídání s Verčou je parádní, jelikož si najde vždycky nějaké zajímavé nebo zábavné téma. Přiblížil bych to spíše ke kamarádskému povídání než k nudným rozhovorům a dělání gramatiky, jak ve škole. Hodina povídání vždycky uplyne rychle, protože je to záživné. S gramatikou dokáže taktéž poradit, popřípadě když si nevím s něčím rady. Dokáže se přizpůsobit mojí angličtině a když tak mě opravit při nějaké chybě. Jestli někdo potřebuje rozvinout slovní zásobu nebo si připomenout anglický jazyk, Verča si s vámi pěkně popovídá a nauční vás.

Linda K.

Linda K.

Neověřená reference

S výukou jsem velmi spokojená. Dlouho jsem hledala nějaké doučování z anglického jazyka a musím říct, že jsem opravdu moc ráda, že jsem si vybrala právě ji. Verča je velmi milá, usměvavá, ochotná cokoliv vysvětlit, ale hlavně zbavit strachu z mluvení. Při hodinách se spolu velmi nasmějeme, dovysvětlíme co není jasné a procvičujeme konverzaci. Myslím si, že je to jedno z mých nejlepších doučování. Vřele doporučuji!!