Štěpán D.

Štěpán D.

Odpovídá v průměru do 1 hodiny.
1 hod
Přijímá nové studenty

Štěpán D.

Přijímá nové studenty

Angličtina pohodově a efektivně - příprava na zkoušky, profesi i pro život - zkušební lekce zdarma

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Chcete zapůsobit v profesním životě nebo máte důležitý pohovor? Potřebujete zlepšit angličtinu na test nebo splnit zkoušky? Naučím Vás všem aspektům anglického jazyka od gramatiky po konverzaci. Máte své požadavky, výuka se přizpůsobí! Mohu fakturovat.

Jsem 25-ti letý lektor, s dokončeným studiem Anglistiky-Amerikanistiky na Univerzitě Karlově, se zaměřením na obor Lingvistika. Mám CPE C2 jazykový certifikát. Zbožňuji angličtinu ale i anglickou kulturu, literaturu a historii. Chtěl bych své znalosti předat dále pohodlnou ale efektivní výukou, u které se případný zájemce neučí pouze na test, zkoušku či pohovor, ale aby se jazyk naučil a mohl ho využít ve všech směrech ať už kariérních nebo ve volném čase. Mám již několika letou praxi.

Pod mým vedením byste mohl/a hravě probrat, jak základy angličtiny, tak i pokročilé gramatické struktury. Nejprve bychom probrali všechny možné časy, což je pro Váš postup nutné, ale zároveň Vám to poskytne dobrý základ pro plynulé vyjadřování. K časům bychom navázali tzv. morfologií neboli slovotvorbou. Tím pádem kdybyste se naučil/a jedno slovo, např. sloveso, dokázal/a byste ho pak převést do podstatného jména, přídavného jména a příslovce. Po zlepšení těchto aspektů už pak stačí pilovat mluvený projev, včetně zvukové stránky jazyku, a psaní. Naučil bych Vás, jak správně srovnávat myšlenky, přesvědčovat a psát eseje.

Tímto stylem výuky bychom neztráceli čas učením se slovíček apod. Naučil bych Vás lingvistiku samotnou, která Vám umožní s jazykem pracovat samostatně a s velmi dobrými výsledky. Mimo jiné Vám tato terminologie a postupy s jazykovědou spojené umožní se naučit hravě jakýkoliv další jazyk bez velkého úsilí.

Cena je 900,- Kč za hodinu. Vše chystám důkladně dopředu a s mými znalostmi Vám zajistím, že si vždy z hodiny něco odnesete, a že žádné slovo nepadne vedle.
Úvodní hodina je zdarma, slouží k tomu, abych si Vás poslechl, navrhl učební plán a provedl Vás vším, co v angličtině potřebujete zvládnout k dosáhnutí dobrých výsledků.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, ať už ohledně mého vzdělání, stylu učení či ohledně čehokoliv jiného!

Reference (1)

+ Přidat referenci
Marián J.

Marián J.

Neověřená reference

Angličtinou mě už provázela řada lektorú, ale zatím jsem se nesetkal se systematičtější, efektivnější a zárovenň zábavnější formou, kterou Štěpán praktikuje. Začali jsme se Štěpánem spolupracovat i na celofiremní úrovni a je podle výsledků patrné, že se dokáže přizpůsobit jak úplným začátečníkům, tak i těm velice pokročilým, kteří potřebují doladit drobné nedokonalosti. Štěpána mohu vřele doporučit všem, kteří to myslí s angličtinou opravdu vážně a chtělí se hnout z místa.

Fotky a certifikáty