Kristián Š.

Kristián Š.

Odpovídá do 8 hod., na 38% zpráv
38% 8 hod

Kristián Š.

Doučování Matematiky a Fyziky za studentské ceny

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Jsem momentálně studentem matematiky a fyziky na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy. Matematika ani fyzika mi nedělá žádný problém, doučuju spolužáky už od střední školy. Rád vysvětluji věci zábavnou a praktickou formou přičemž kladu důraz na pochopení problému. Velmi rád rozebírám i komplikované problémy :).

Jsem k dispozici o víkendech a v pátek, ostatní dny spíše večer.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.

S pozdravem Kristián Šalata :)

Reference (3)

+ Přidat referenci
Patrik G.

Patrik G.

Neověřená reference

Tento veľmi milý a cieľavedomý študent mi bol veľmi nápomocný aj v prípadoch, kedy som si už nevedel dať rady s daným prípadom. Za veľké plus dávam aj jeho ochota prispôsobiť sa môjmu rozvrhu. Kristián sa určite riadi vetou : “v jednoduchosti je krása”. Ďakujem ešte raz za ochotu a obrovskú trpezlivosť. Určite odporúčam.

Karina Š.

Karina Š.

Neověřená reference

Tento nadšenec je naozaj skvelou voľbou ak potrebuješ pomôcť či už s matematikou alebo fyzikou. Je veľmi zodpovedný, spoľahlivý s naozaj ľudským prístupom. Nemá problém sa prispôsobiť akejkoľvek úrovni vedomostí v oboch oboroch. Je vytrvalí a snaží sa nájsť riešenie ako čo najlepšie problém objasniť. Odporúčam všetkými desiatimi.

Veronika Č.

Veronika Č.

Neověřená reference

Kristián je veľmi slušný, skromný a najmä vynikajúco vzdelaný v danej vysokoškolskej doméne - perfektne ma dokázal pripraviť na dve skúšky z Matematickej analýzy. Pochopiteľne vysvetľuje a rôzne problémy ukazuje na názorných príkladoch. Okrem iného je aj vynikajúci fyzik! Myseľ má bystrú a veľmi rád sa púšťa do akýchkoľvek orieškov. Vrelo odporúčam!

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Kristián Š.

proč nejsou australané vzhůru nohama

proč nejsou australané vzhůru nohama (3 min přednes)

Kristián Š.

tepelné jevy

vezmeme dvě kostky ledu z mrazničky a položíme je na stejné talířky, jednu kostku zabalíme vatou a na druhou položíme kovovou pokličku, která z kostek ledu se dříve roztaje?