Jan D.

Jan D.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod
Přijímá nové studenty

Jan D.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny (Praha, online), 26 let, úroveň Aj C2

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj!

Je mi 26 let, vystudoval jsem magisterský obor Mezinárodní vztahy na Univerzitě Karlově (vedený převážně v angličtině). Během studia jsem strávil rok na univerzitě v Anglii, poté rok v USA. Mluvím plynně anglicky (C2) a angličtinu používám aktivně každý den. Nedávno jsem se vrátil z USA do Prahy a nabízím ještě pár termínů na doučování angličtiny.

Už pátým rokem pravidelně doučuji malé děti, teenagery i dospělé. Vedl jsem také kroužky angličtiny v pražských mateřských školkách (děti 3-6 let) a absolvoval kurz pedagogického minima akreditovaný MŠMT.

Při doučování se mnou samozřejmě záleží na úrovni a přání studenta, ale většinou se jedná o mix všeho - gramatiky, konverzace a rozšiřování slovní zásoby. Vždy se přizpůsobuji potřebám a tempu studenta. Pracuji jak s materiály přímo od studenta, tak se svými vlastními.

Moc rád pomůžu s angličtinou jak dětem, tak dospělým. Doučování angličtiny mě moc baví, při lekcích panuje neformální a kamarádská atmosféra. Pokud se chcete v angličtině posunout, určitě dejte vědět! :)

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 45 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
D. N.

D. N.

Neověřená reference

S angličtinou jsem začal po 40, tedy kdy mi to do hlavy nejde, tak jak bych chtěl. Honza mě učí Angličtinu více jak dva roky 1-2 x týdně po Skype. Oceňuji trpělivost, flexibilitu a to, že není problém žádné téma - gramatika, rozdíly USA vs. GB angličtina, pomoc s překlady či občas příprava speciální témata v rámci obchodní či technické angličtiny, či psaní. Jako vyučují je empatický, dochvilný, připravený a hlavně trpělivý ;-). Rozhodně mohu doporučit.

Lucie M.

Lucie M.

Neověřená reference

Honza učí naši dceru Pavlínku (14let) už 2 roky přes skype. Nikoho lepšího bychom určitě nenašli. Dceru hodiny baví a těší se na ně. Honza je vždy v dobré náladě, hodinu má dokonale připravenou a je neuvěřitelně trpělivý. Když jsme potřebovali „mimořádnou“ hodinu třeba před písemkou, nebyl to pro něj problém, vždy se s ním dá výborně domluvit. Za ty 2 roky udělala Pavlínka v angličtině obrovský pokrok, z průměrné žákyně je dnes díky Honzovi jednou z nejlepších ve třídě. Sjednat lekce angličtiny u Honzy bylo jedno z nejlepších rozhodnutí mého života.

Josef B.

Josef B.

Neověřená reference

Měl jsem s Honzou několik hodin angličtiny, které neměly chybu. Za krátký čas mi pomohl se rozmluvit a kromě hovorové angličtiny jsme trénovali i gramatiku a čtení. Honza bral ohled na moje potřeby a na každou hodinu byl velmi dobře připravený. Cením si zejména jeho individuálního a pozitivního přístupu. Rozhodně a vřele doporučuji :))

Klára Š.

Klára Š.

Neověřená reference

Pan Honza již více než rok poskytuje zábavnou formou výuku anglického jazyka pro našeho syna (13 let) a dceru (10 let). Jako rodič dostávám zpětnou vazbu o pokroku. Dětem přirozenou cestou rozšiřuje slovní zásobu, vždy se zpětně vrátí k již procvičené látce a současně procvičuje gramatiku. Již nyní můžeme potvrdit, že jeho metoda výuku je úspěšná, děti získaly větší jistotu a současně i znalosti. Pro naše děti je přirozenou autoritou a mají ho rády. Určitě doporučujeme :-)

Chlupova

Chlupova

Neověřená reference

S panem Honzou jsme se sice zatím nedomluvili, ale jen proto, že on je z Prahy a my z Brna a my chceme osobní výuku. Domluva však byla na špičkové úrovni, takže věřím, že výuka by probíhala ke spokojenosti všech. Alice Ch.

Fotky a certifikáty