Veronika C.

Veronika C.

Odpovídá do 6 hod., na 100% zpráv
100% 6 hod
Přijímá nové studenty

Veronika C.

Přijímá nové studenty

Doučování češtiny nejen k přijímacím zkouškám a maturitě

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Hezký den,

jsem bývalá studentka žurnalistiky a mediálních studií, nyní se živím jako web-editorka a korektorka. Doučování se věnuji už 6. rokem a za tu dobu jsem odučila více než 60 studentů na individuálních i skupinových lekcích.

Mám zkušenost především s přípravu na přijímací zkoušky z češtiny pro 5., 7. a 9. třídu. Doučuji ale i žáky z 1. a 2. stupně, kteří si chtějí doplnit znalosti z některých oblastí (pilujeme společně např. diktáty, slohové práce nebo věty vedlejší) nebo připravit na písemky.

Doučuju i maturanty –⁠ pomáhám zejména s přípravou na didaktické testy, je ale možné společně procházet i jednotlivé oblast literatury (autory, díla a období, které jsou v seznamu pro didaktické testy od Cermatu) nebo společně pilovat psaní slohových útvarů (popis, úvaha, zpráva...).

▪️ Snažím se dělat lekce co nejvíce na míru, prokládat výuku i lekcemi v Kahootu, pracovními listy, práci s chybou apod.
▪️ Je možné se domluvit a dopředu podrobně zpracovat výukový plán, nebo je možné mi zadávat témata z hodiny na hodinu, podle toho, co je zrovna potřeba řešit na testy apod. Vždy záleží na individuální domluvě.

První hodina je většinou zkušební, a tedy zdarma (pokud si to nepřejete jinak). V ní se domluvíme na všech organizačních věcech, projdeme si úvodní test a podle toho si naplánujeme, jak budeme doučování v dalších týdnech vést.

V případě zájmu o lekce se mnou nebo jakýchkoliv dotazů, mě neváhejte kontaktovat.

Veronika

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Marie Š.

Marie Š.

Neověřená reference

Skvěle mi pomohla s přípravou na maturitu z českého jazyka. Nemůžu si na nic stěžovat. Byla vždy milá, ochotná a příjemná. Moc doporučuji!!!