Veronika L.

Veronika L.

Odpovídá do 15 hod., na 100% zpráv
100% 15 hod
Přijímá nové studenty

Veronika L.

Přijímá nové studenty

Smiley English&Spanish tutor

  • Doučuje také online
  • Od  650 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 650 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

CZ

Ahoj! Jmenuji se Veronika Lušovská a pocházím z Česka. Mou vášní jsou cizí jazyky, poznávání nových lidí a kultur, což jsou i důvody proč miluji učení. Ráda Vám pomohu na Vaší cestě, abyste propadli cizím jazykům stejně jako já. Jsem přesvědčena, že pokud si daný cizí jazyk zamilujete a hodiny Vás budou bavit, úspěch se dostaví a Vy se zlepšíte tak, jak jste si vždycky přáli. Pojďme společně objevit Vaši vášeň pro jazyk a Vaše silné stránky. Současně budeme pracovat i na zlepšení všeho, kde máte mezery. Ať už je to gramatika, mluvení, poslech, či psaní, jsem připravená Vás vést a předat Vám pořádnou dávku znalostí a motivace. Moc se na Vás těším! 🙂

Jazyky mě šíleně bavily už od malička a s učením jsem začala na svých kamarádech a rodině. Když jsem oslavila 18. narozeniny, dostala jsem práci v jazykové škole Topschool, kde jsem učila angličtinu a španělštinu. Mými studenty byli dospělí všech věkových skupin a úrovní. Pracovala jsem zde dva roky a poté se rozhodla odjet studovat jazyky do Skotska na Univerzitě v Glasgow. Během studia jsem absolvovala roční pracovní stáž ve Španělsku v jazykové škole It Sounds Fun. Ve čtvrtém ročníku studia jsem začala učit angličtinu a španělštinu online. Od úspěšného dokončení studia na univerzitě se stále věnuji učení jazyků a zlepšování sama sebe v tomto oboru.

EN

Hiya! My name’s Veronika Lusovska and I come from Czechia. I’m super excited to be your teacher! I’m passionate about languages, getting to know new people and cultures and that’s why I love teaching. I can’t wait to help you on your language journey. I’m convinced that if you fall in love with your target language and enjoy your classes, success will follow and you will rocket-boost your language skills just like you’ve always wanted to. Let me help you discover your passion and strengths while also working towards improvement of your weaknesses. Be this grammar, speaking fluency, listening, confidence, I’m ready to load you with knowledge and motivation. I can’t wait to meet you! 🙂

I’ve been keen on languages ever since I can remember. I used to teach my friends and family and when I turned 18, I got my first teaching job at Topschool. I taught English and Spanish to adults of all ages and abilities. I worked there for 2 years and then I decided to go to Scotland to study languages at the University of Glasgow. During my university studies, I completed a one-year work placement abroad in Spain at the language school It Sounds Fun. Whilst studying, I also started giving online lessons of English and Spanish. After successfully finishing my university studies, teaching languages and improving myself in that field is what I’ve been dedicating my time to.

Typy lekcí

Standardní lekce

650 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Tereza J.

Tereza J.

Neověřená reference

I have known Veronika since I was a kid. She’s basically like an older sister to me, she’s caring, supportive and she’s always been here for me. Veronika is a smart young woman with the ability to accomplish anything she sets her mind on. Not only is she a committed and passionate student herself, but she knows how to teach others effectively too. She’s been giving me private Spanish lessons for a couple years now and I feel like I’ve learnt a lot with her. She always knows how to present the topic in an easy manner so that the student develops their speaking, listening, reading and writing abilities effortlessly.