Karolína S.

Karolína S.

Odpovídá do 20 hod., na 50% zpráv
50% 20 hod
Přijímá nové studenty

Karolína S.

Přijímá nové studenty

Španělština s sebou - individuální lekce i výukové balíčky

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

PŘIJÍMÁM NOVÉ STUDENTY
Hola! Soy Karolína. Jsem absolventkou Bc. Španělský jazyk a literatura a Dějiny umění. Jsem více než 5letou lektorkou španělštiny. Půl roku jsem žila ve Španělsku a dalšího půl roku v Itálii. Nyní se tam ráda vracím v rámci studia nebo dovolení.

Nabízím online i prezenční individuální lekce pro začátečníky i pokročilé (po úroveň B2). Nově jsem zavedla i asynchronní výuku v podobě výukových balíčků (v případě zájmu vám o nich poskytnu více informací).

Lekce jsou uzpůsobené studentovi - jednou jsou více konverzační, někdy poslechové a někdy spíše gramatické :) Záleží co vám zrovna vyhovuje. Jsem zvyklá pracovat se všemi typy studentů (vizuální, audio i typy reading a writing).

Žádné učebnice si kupovat nemusíte! Vše nabízím zdarma v rámci ceny lekcí.

Na první lekci se domluvíme na studijním plánu a přizpůsobíme lekce na základě vaší motivace a krátkodobých/dlouhodobých cílů.

Kromě lekcí budete pozváni na instagram spanelstinacontigo, kde pravidelně sdílím tipy a triky jak mít španělštinu pořád s sebou. Měsíčně také zasílám newsletter zdarma!

V případě zájmu a rychlejší odpovědi, mě kontaktujte na email: karsmyk(zavináč)seznam.cz

Typy lekcí

Individuální lekce

350 Kč / 60 min.

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Karolína S.

Prosím poraďte knihu vydanou 1780-1940

Hledám čtivou knihu pro napsání referátu. Ne básně, ne Jane Austen. Termín referátu je za 14 dní, proto něco ne moc dlouhého.

Karolína S.

espaňol - escribe un texto con estos vocablos

(contestar, gracioso, agradable, el vino blanco, la cafetería, el cigarrillo, chico, desear, el extranjero, fumar, la mantequilla, el maňana, el momento, otro, saludar a alguien) Mi amiga es una chica graciosa. Yo siempre deseaba tener una amiga que me contestaría a cualquier pregunta y saludaría…