Denisa Š.

Denisa Š.

Odpovídá do 4 hod., na 20% zpráv
20% 4 hod

Denisa Š.

Konverzácie (i odborné) v angličtine, SQL, Power BI

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 26 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte!

Som lektorka anglického jazyka, SQL a Power BI s bohatými skúsenosťami v doučovaní a práci s jazykmi a dátami.

Mám široké skúsenosti s doučovaním angličtiny na rôznych úrovniach a na rôzne témy ako napríklad: behaviorálny pracovný pohovor, práca v medzinárodnom prostredí, ústna maturitu, štátnice...
Rada pre Vás pripravím vyučovanie na rôznorodé témy od "small talks" cez "slovníček prežitia do cudziny" až po odborné témy.

Zameriavam sa na prax a reálne situácie, ktoré vám pomôžu rozvíjať vaše jazykové schopnosti rýchlejšie.

Vedľa angličtiny sa pohybujem v oblasti analýzy dát a konkrétne sa venujem jazyku SQL. No najväčšia zábava pre mňa prichádza s Power BI.

Power BI je nástroj, ktorý mi umožňuje vizualizovať dáta a vytvárať z nich interaktívne a efektívne prezentácie. Pomocou Power BI dokážem z dát získať skryté informácie, ktoré môžu poskytnúť cenné podnety pre vaše podnikanie alebo projekty.

Verím v prispôsobenie svojho vyučovania jednotlivým potrebám a cieľom každého žiaka. Svojimi skúsenosťami v doučovaní angličtiny, SQL a Power BI sa s vami podelím o moje know-how a pomôžem vám dosiahnuť vaše ciele.

Teším sa na stretnutie s vami na tomto doučovacom portáli a na našu spoločnú cestu za poznávaním anglického jazyka a sveta dát!

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Lucie J.

Lucie J.

25 odučených lekcí

Denisa jako učitelka angličtiny mi vyhovovala maximálně i přes to, že jsem vyzkoušela více doučovatelů. Skvělá zábavná a efektivní kombinace gramatiky, konverzace, slovíček i užitečných přídavků z jejích pobytů v anglicky mluvících zemí v průběhu hodiny. Velmi ráda doporučuji

Jan L.

Jan L.

Neověřená reference

U doučování angličtiny s Denisou oceňuji, že cítím na sobě pokrok hlavně v tom, že už dokážu vyjádřit co chci říct a postupně ztrácím ostych anglicky mluvit. Lekce jsou zábavné a pozitivně hodnotím celkový přístup, kdy se střídá nezávazná konverzace s tématickými okruhy dle mého přání (většinou business english, ale i případně cestování, dovolená, a podobně). Navíc mi po každé lekci v mailu přistane zásoba slovíček, které jsem se během rozhovoru naučil nebo si na ně nemohl sám vzpomenout.

Erik K.

Erik K.

Neověřená reference

Mal som s Denisov konverzačné hodiny cez Skype zamerané na prácu v medzinárodnom prostredí. Bol som skutočne spokojný. Výborný výber tém s roznym zameraním. Páčil sa mi feedback vždy po lekcii na čo si dať pozor, ku ktorému sme sa potom vrátili a precvičili. napr. podmienkove vety, správné používanie predložiek alebo zaujimavé odporučania na rozšírenie slovnej zásoby v business english.

Fotky a certifikáty