Filip P.

Filip P.

Odpovídá do 1 hod., na 40% zpráv
40% 1 hod

Filip P.

Efektivní a moderní doučování

Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj, momentálně studuju Vysokou školu chemicko technologickou a Vysokou školu ekonomickou. Předtím jsem absolvoval šestileté gymnázium v Hradci Králové. Nabízím moderní styl doučování, při kterém se určitě nebudeš nudit. Pokuď máš zájem, tak se určitě ozvi.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Gabi K.

Gabi K.

Neověřená reference

Matematika - Filip je skvely a trpelivy ucitel, ktery pratelskou, ale zaroven duraznou formou dovedl naseho syna az k uspesnemu slozeni CERMAT prijimacek na stredni skolu. Muzu ho stoprocentne doporucit. A dekuji.

Nathaniel J.

Nathaniel J.

Neověřená reference

S Filipem se uz vice jak 5mesicu venuji intenzivne chemii. Jeho pristup je naprosto profesionalni a pritom pratelsky. Filip je naprosty odbornik a master v chemii, jeho osobity a temer az montessori zpusob vykladu je presne to co z nej cini best off. Didakticky metodicky pristup Vam da moznost vse pochopit a porozumnet danym okruhum, vecem pimo do hloubky. Pokud hledate cloveka ktereho zajima jestli danym vecem rozumite a preferujete naprosty individualni pristup - Tak Filip je the best volba :) Nathaniel Jonathan Berky

Martin Š.

Martin Š.

Neověřená reference

Doučování z matematiky mě baví, posouvá mé znalosti.Matematiku umí dobře a trpělivě vysvětlit,způsob výuky mi vyhovuje. Výuka a domluva probíhá přes internet a je bez problému. Kladně také hodnotím kamaradský přístup.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (5)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Filip P.

Dobrý den, pomůže mi někdo prosím s příkladem z fyziky?

Vypočítej, jaký tlak (hydrostatický) působí na špunt v sudu, jestliže je špunt 150 cm pod hladinou. V sudu je voda a její hustota je 1000kg/m3.

Filip P.

Roztoky

Kolik ml roztoku 65 % HNO3 (ρ1 = 1.391 g/cm3) je třeba na přípravu 0,5 l roztoku s obsahem 10 % HNO3 (ρ2 = 1,05 g/cm3) ? Výsledek zaokrouhlete na jedno desetinné místo. postup?

Filip P.

Roztoky

Připravte 95g 20% HCl. K dispozici máte 38% koncentrovanou kyselinu a vodu. Kolik gramů koncentrované kyseliny a vody bude k přípravě potřeba?

Filip P.

Roztoky

Zředíme-li 18 ml 50% HNO3 (ρ1 = 1,31 g/cm3) na objem 45 ml, jakou látkovou koncentraci bude mít vzniklý roztok? M(HNO3) = 63,0 g/mol (Výsledek zaokrouhlete na dvě desetinná místa) postup?

Filip P.

Roztoky

Kolik litrů oxidu uhličitého vznikne rozkladem 316 gramů uhličitanu vápenatého (CaCO3), který obsahuje 7 % nečistot. Objem CO2 je měřen za normálních podmínek. 1 mol plynné látky zaujímá za normálních podmínek 22,4 l. M(CaCO3) = 100,8 g · mol-1 (Výsledek zaokrouhlete na dvě desetinná místa.) s…