Ondřej H.

Ondřej H.

Odpovídá do 4 hod., na 80% zpráv
80% 4 hod
Přijímá nové studenty

Ondřej H.

Přijímá nové studenty

Doučování biologie, chemie od studenta medicíny

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj,

jmenuji se Ondra, je mi 20 let a jsem se studentem 3. lékařské fakulty v Praze, nyní ve 2. ročníku. Na střední školu jsem chodil na gymnázium, maturoval jsem z předmětů, biologie, chemie, český a anglický jazyk. Z biologie a chemie mám odmaturováno z obou za 1 :).
Mou hlavní devízou, kterou jsem schopen kvalitně doučovat jsou organická chemie a biochemie, ale na středoškolské úrovni zvládám doučovat celou chemii. V biologii, jelikož jsem student medicíny, tak jsem zaměřen na genetiku, biologii člověka a molekulární biologii (buňka apod.).


Pokud máš zájem o mé doučování, neváhej mě kontaktovat :)).

Zodpovězené otázky (10)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Ondřej H.

Roztoky

Vypočítejte objem roztoku H2SO4 (w = 0,1; ρ = 1,066 g·cm-3), který zneutralizuje 0,69 dm3 roztoku KOH (w = 0,1; ρ = 1,09 g·cm-3). (Výsledek zaokrouhlete na tři desetinná místa). M(kyseliny sírové) = 98 g.mol-1 M(hydroxidu draselného) = 56,1 g.mol-1 postup?

Ondřej H.

bromace but-2-enu

Dobrý den,chtěla bych se zeptat nevíte jaká je rovnice bromace but-2-enu. Dovedl by mi někdo vysvětlit jak na to mám sama přijít?

Ondřej H.

Hydroxidy

Je silnější hydroxid sodný nebo hydroxid draselný?

Ondřej H.

Hydroxidy

Co jsou to hydroxidové anionty?

Ondřej H.

Soli

Dobry den, potřebovala bych pomoct s otázkou číslo 14. Je to z testu na lékařskou fakultu a já si s tím vůbec nevím rady jak zjistit zda ta sůl bude mít pH< nebo > nez 7. Tuším, ze odpověď by měla být e), ale nerozumim tomu. Predem Dekuji za odpověď