Libor P.

Bc. Libor P.

Odpovídá do 11 hod., na 100% zpráv
100% 11 hod
Přijímá nové studenty

Libor P.

Přijímá nové studenty

Doučování spolehlivě

  • 18 odučených lekcí
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer
Popis Typy lekcí Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Doučuji matematiku, fyziku, český jazyk, německý jazyk, chemii, deskriptivní geometrii, autocad, elektro-technické předměty, práce na PC word, excel (tabulky, práce). Mohu doučovat předměty v mém vystudovaném oboru strojírenské technologie a automatizace-informatika. Mohu učit úroveň ZŠ, SŠ,VŠ. Připravím na maturitu i přijímací zkoušky na VŠ. Připravím ke zkouškám na předměty vysoké školy či zápočtu a písemkám. Pomůžu vypracovat absolventské, seminární, bakalářské i jiné práce. Ovládám i 3D techniku a měření. Mám zkušenost s doučováním i s dislektiky. Budu se těšit na kohokoliv. Přeji hodně úspěchu v životě.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (4)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Libor P.

Pevnostní analýza v Autodesk Inventor

Ahoj, jmenuji se Vlastislav Šebesta a chtěl bych se zeptat zda by bylo možné mi pomoc s pevnostní analýzou mostní konstrukce. Kdyby nebyl problém, rád bych, kdy by jste mi ukázal jak na to, popříkladě i více poradil. Ve stručnosti by se jednalo o zatížení mostní konstrukce, kde by se zároveň…

Libor P.

Domácí úkol z fyziky pomůžete mi prosím

Dobrý den,dneska jsme měli šílenou hodinu fyziky

Libor P.

matematika - kvádr

Bazén tvaru kvádru je hluboký 120 cm. Délka bazénu je dvakrát větší než jeho šířka, v bazénu je 21600 litrů vody. Určete rozměry bazénu. Jak dlouho se bude bazén napouštět, přiteče-li za minutu 120 litrů vody?