Andrea P.

Andrea P.

Odpovídá do 9 hod., na 90% zpráv
90% 9 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Andrea P.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Der die das psi vocas,nenecham te v tom napospas!

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Nabídka skupinového kurzu (max. 4 osoby) pro falešné začátečníky:
Jeden můj student hledá parťáka/parťačku na kurz pro falešné začátečníky (stačí, když se umíš představit a mluvit o koníčkách). Kurz může probíhat ve středu nebo ve čtvrtek v dopoledních hodinách. Kontaktujte mě zprávě pro více informací.
Takto hodnotí kurz student Filip:
S Andreou jsou lekce skvele, nejen ze vas nauci nemecky co potrebujete, ale jeste se u toho dost pobavite :)
Jako pracujici take velmi ocenuji jeji uzasnou flexibilitu v planovani lekci podle aktualni potreby.

Němčina je už několik let mým koníčkem. Nyní jsem se rozhodla "bavit se" i v práci. Pomůžu Vám/ti zvládnout leckdy složitou gramatiku a rozvážu Vám/ti jazyk, aby sis dokázal snadno koupit v Německu na nádraží jízdenku.
Vystudovala jsem germanistiku na Univerzitě Palackého, absolvovala kurz pro lektory na Goethe Institutu a aktivně vedu firemní kurzy. Pracuji pro jazykovou školu, kde vedu firemní a veřejné kurzy.
Nabízím doučování/výuku němčiny, ideálně na Praze 15 a okolí, v ranních, dopoledních a večerních hodinách, v zimních měsících i o víkendu. Nabízím výuku i přes Skype či jiné online platformy.

Hi,I can help you with your Czech language.You will learn,how to manage your daily life in Czech,to communicate in Czech.I am working for 2 language schoolls in Prague and have experience with teaching foreigners Czech or German in companies.I also teach trough Skype or another platforms. I love my job and it would be pleasure for me to teach You!

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

500 Kč / 60 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Daniel F.

Daniel F.

Neověřená reference

S paní Petronyuk mám velmi kladné zkušenosti. Výuku přizpůsobila přímo mým požadavkům. Komunikace probíhala velmi rychle. I vzhledem k podmínkám kolem situace Covid-19 doučovaní probíhalo převážně on-line formu. Musím říct, že mě on-line forma mile překvapila, jelikož jsem se jí zprvu bránil a nakonec zjistil, že i v on-line prostředí lze mít kvalitní výuku. Doučovaní mohu jen doporučit!