Tereza H.

Tereza H.

Odpovídá do 48 hod., na 60% zpráv
60% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Tereza H.

Přijímá nové studenty

IB tutoring from past excellent IB student (achieved 42/45)/ Doučování Anglického jazyka od studentky prestižního anglického gymnázia

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj,
jmenuji se Tereza Hrabová, je mi 19 let a momentálně jsem studentkou bakalářského programu Biologie na Radboud University. Celé toto studium je v anglickém jazyce. Anglicky mluvím dokonale. Mám dosažený IGCSE a IB diplom na soukromé anglické škole, Parklane International school, s vysokým výsledkem 42/45. Pokud jste studentem IB programu, moc ráda vám nabídnu pomocnou ruku:). Také ale ráda pomohu jakýmkoliv studentům, kteří by se rádi zlepšili v anglickém jazyce, českém jazyce nebo vědě.

Co přesně doučuji: Chemie, Biologie (Pro vysoké školy), Francouzský jazyk, Anglický jazyk, Česky jazyk, Matematika (Pro střední školy)

Hello,
My name is Tereza Hrabová, I am 19 years old and I am currently studying my bachelor in Biology at the Radboud University in Nijmegen. I am a past student of the IGCSE and IB programme and I have achieved amazing results (42/45). I am willing to, therefore, provide help to students who may struggle with IB subjects, particularly HL Biology, HL Chemistry, SL Mathematics, SL Czech language and SL French.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Tereza H.

Nevím Jak to vypočítat.

Hrana druhé kostky je o 2 cm větší než hrana první kostky. Rozdíl objemů kostek je 728 cm2. Vypočítejte velikosti hran obou kostek.