Ondřej K.

Ondřej K.

Odpovídá do 3 hod., na 90% zpráv
90% 3 hod

Ondřej K.

Doučování O.K.

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem absolventem Fakulty jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze v oboru Radiologická fyzika (radioterapie), aktuálně jsem doktorandem tamtéž a vyučuji radiační fyziku a dozimetrická praktika. Zabývám se spektrometrií záření gama, radonovou problematikou a decommissioningem jaderných zařízení.

Nabízím doučování matematiky, fyziky a angličtiny, případně anglickou konverzaci. Výuku vždy přizpůsobím Tvým/Vašim potřebám a tempu. Také popularizují vědu a pořádám přednášky pro veřejnost - mohu tak nabídnout i populární témata z oblasti jaderné a radiační fyziky, radiobiologie, kvantové mechaniky či teorií relativity (pro jednotlivce, skupiny i školy).

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (12)

+ Přidat referenci
Julie Č.

Julie Č.

Neověřená reference

K Ondrovi jsem chodila na doučování fyziky. Neměla jsem skoro žádné znalosti a začínala jsem prakticky od nuly. Ondra krásně rozumí fyzice a hlavně umí předat svoje znalosti dál. Vždy se snažil propojit (někdy nudnou) teorii s příklady ze života. Fyzika je krásná a zajímavá. Jen je potřeba najít správného průvodce. Pro mě se tím průvodcem stal Ondra. Doučování s ním můžu rozhodně doporučit!

Alice D.

Alice D.

Neověřená reference

K Ondrovi jsem chodila na doučování fyziky v rámci přípravy na přijímací řízení na medicínu. Hodiny s ním byly vždy moc příjemné a zábavné. Vše důkladně vysvětloval, byl trpělivý, kde to šlo, tak ukázal experimenty. Lepšího učitele na fyziku jsem si vybrat nemohla! Moc Ti děkuji, Ondro!

Fiona B.

Fiona B.

Neověřená reference

An excellent tutor who is very dedicated. Ondrej’s patience and preparation for our sessions during his free time was incredibly appreciated. Additionally, he used experiments and examples to apply the learning from his lectures, which provided a helpful, hands-on experience. I went to him with zero understanding of physics and came out having learned a lot. I would highly recommend his services. His explanations were all very helpful and he made it easy to understand.

Eliška T.

Eliška T.

Neověřená reference

pan Ondřej mě skvěle naučil a připravil na přijímací řízení na 4 letém gymnáziu. vše mi vysvětlil a byl semnou trpělivý. toto doučování se mi hodilo nejen na přijímačkách a věřím, že se mi bude hodit i do dalších let studia.

Kuro S.

Kuro S.

Neověřená reference

Doučování s panem Kořistkou bylo výborné. Je ochotný, trpělivý a vždy připravený. Z jeho lekcí jsem si odnesla mnoho. Přestože jsem měla mezery i v učivu, na nějž probíraná navazovala, bez problémů mě doučil i ji. Pokud tedy sháníte doučování, mohu jej vřele doporučit.