Ondřej Z.

Ondřej Z.

Odpovídá do 9 hod., na 67% zpráv
67% 9 hod
Přijímá nové studenty

Ondřej Z.

Přijímá nové studenty

Přátelský přístup, ideálně bez učení se nazpaměť.

  • Od  200 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 200 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Pokouším se předat svoje poznatky a vědomosti formou tak, aby to bylo pochopitelné. Pokud jde něco prezentovat příkladem ze života, je pak jednodušší danou látku pochopit.

Typy lekcí

Standardní lekce

200 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (7)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Ondřej Z.

Úhly - výpočet sklonu střechy

Dá se z přiloženého obrázku vypočítat sklon střechy?

Ondřej Z.

Roztoky

Jaká je hmotnostní koncentrace vzorku NaBr (M = 102,9 g/mol)? Na vysrážení 27 ml roztoku bylo použito 107 ml roztoku AgNO3 (c = 0,01 mol/l). (Výsledek zaokrouhlete na dvě desetinná místa).

Ondřej Z.

Extrahování

Jaké množství jodu lze maximálně vyextrahovat z 2litru kontaminované vody 2litry tetrachlormetanu. Koncentrace jodu v kontaminované vodě je 20 g.dm-3. Rozdělovací koeficient jodu mezi tetrachlormetanem a vodou za daných podmínek je 85,5. Mohl by být výsledkem 1710 g ? Děkuji

Ondřej Z.

bromace but-2-enu

Dobrý den,chtěla bych se zeptat nevíte jaká je rovnice bromace but-2-enu. Dovedl by mi někdo vysvětlit jak na to mám sama přijít?

Ondřej Z.

Změna entalpie

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat odkud zjistím n( látkové množství) abych ho mohla dosadit do rovnice ∆H=∆U+∆nRT Děkuji Chemické reakci probíhající v uzavřeném systému při teplotě 300 K podle stechiometrické rovnice 4 FeS2 + 11 O2 → 2 Fe2O3 + 8 SO2 odpovídá standardní změna vnitřní energie…