Sabina U.

Sabina U.

Odpovídá do 24 hod., na 83% zpráv
83% 24 hod
Přijímá nové studenty

Sabina U.

Přijímá nové studenty

Konverzace v angličtině

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, večer, víkend

Popis

Ahoj,

jsem vysokoškolsky vzdělaná (Bc., nyní ve 3. ročníku studia .Ing) a momentálně pracující. Vystudovala jsem gymnázium se všemi předměty v angličtině, kdy nás učili profesoři z Cambridge, Oxford atp. Pracuji a komunikuji v angličtině ve své nynější práci v mezinárodní firmě na profesionální úrovni na denní bázi. Žila jsem několik let v zahraničí (Londýn, Čína, USA, atp.) a stále cestuji, tudíž angličtinu používám občas častěji než ČJ.

Preferuji doučovat hlavně praktickou konverzaci na reálných příkladech z běžného života, které student ihned využije a doučovaného rozmluvit, aby se nebál angličtinu používat a oživil si slovní zásobu. Není však problém vysvětlit ani gramatiku, ráda vše přizpůsobím žákovi zcela na míru. Volno mívám po práci ve večerních hodinách (od 17.00 dále), hodinku při obědě kolem 12 nebo o víkendech. Vyučuji přes Skype, případně přes jinou online platformu dle preferencí.

Nejdříve preferuji krátké úvodní seznámení, kdy si zdarma řekneme společná očekávání, můžeme si dát krátkou vzorovou hodinu a domluvíme se dále. Budu se těšit! :)