Radek Z. Ověřená identita

Radek Z.

Odpovídá do 4 hod., na 90% zpráv
90% 4 hod
Ověřená identita

Radek Z.

Srozumitelné doučování matematiky

  • 5/5 (Ohodnotilo 5 studentů)
  • 100 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem studentem oboru obecná informatika na Matematicko-fyzikální fakultě univerzity Karlovy a baví mě matematika a fyzika. Doučování se věnuji již několik let. Celkově jsem doučoval stovky studentů. Kromě studia a doučování se věnuji práci s dětmi jako vedoucí na dětských táborech.

🕑 Lekce trvá 45min.

1 lekce ... 600/lekce
10 lekcí ... 575/lekce
25 lekcí ... 500/lekce

CO NABÍZÍM:
- Přípravu k přijímacím zkouškám na SŠ / Gymnázium
- Přípravu k maturitě
- Pravidelné ročníkové doučování
- Jednorázová příprava na test
- Příprava na reparát

Na každého žáka se individuálně připravuji a přizpůsobuji se jeho tempu studia. Snažím se látku vysvětlovat různými zajímavými formami, aby si každý student našel svoji cestu k matematice.

PRŮBĚH DOUČOVÁNÍ:
Momentálně doučuji jak osobně tak i online. Online výuka probíhá přes Skype/Zoom nebo Discord. Používám grafický tablet a sdílenou obrazovku. Hodina se omlouvá minimálně 24 hodin předem. 📆

💬 Pokud máte nějaké otázky, nebojte se mě kontaktovat.💬

Budu se těšit na případnou spolupráci. 🤝

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 45 min.
Standart

800 Kč / 60 min.

Reference (14)

+ Přidat referenci
Lucka C.

Lucka C.

1 odučená lekce

S Radkem měl syn první hodinu. Přístup byl naprosto skvělý, kamarádský. Syn ujasnil to co mu nešlo a mohl si vše procvičit. Určitě mohu jen doporučit.

Odpověď doučovatele:

Zdravím, děkuji za příznivou referenci.

Lucie S.

Lucie S.

1 odučená lekce

Příjemný a slušný . Domluva vynikající a ihned domluveno a skvělý přístup. Přijde včas a dokáže vysvětlit tak aby to srozumitelné . Mohu jen doporučit

Dana B.

Dana B.

Neověřená reference

Radek připravoval syna na příjímačky, byl milý, přátelský a ochotný, syn byl spokojený, spoustu věcí pochopil s Radkem daleko snáz než ve škole: Bodová úspěšnost testů nanečisto s Radkovou přípravou rapidně vzrostla. Můžu jen doporučit !!!

Tomáš D.

Tomáš D.

Neověřená reference

Radek byl skvělým doučovatelem matematiky. Měl vynikající znalosti a uměl je srozumitelně předávat. Jeho vysvětlení byla strukturovaná a logická. Byl velmi příjemný a vstřícný, vždy odpověděl na mé otázky a byl flexibilní v termínech. Mohu ho vřele doporučit každému, kdo hledá kvalitní a efektivní doučování matematiky.

Klára P.

Klára P.

Neověřená reference

Potřebovala jsem pomoc s přípravou na přijímačky na střední školu a myslím, že se mi jí dostalo. Hodiny pro mě byly určitě přínosem a věřím, že díky Radkově trpělivosti jsem připravená testy zvládnout. Výborná domluva a seriózní přístup byly samozřejmostí. Toto doučování mohu všem, co potřebují pomoct s matematikou, doporučit.