Martina V.

Martina V.

Odpovídá do 48 hod., na 40% zpráv
40% 48 hod+

Martina V.

Francouzsky na míru (a čínsky :) )

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Jsem studentka 2. ročníku bakalářského studia Francouzská a Čínská filologie. Francouzštině jsem se začala věnovat už na základní škole a bezvýhradně jsem se do ní zamilovala! Strávila jsem několik měsíců ve francouzské Bretani v rodině se dvěma malými dětmi, v létě jsem společně s kamarádkou zúročila komunikační schopnosti na road-tripu od severu na jih, jezdím jako au-pair do Belgie. V současné době se věnuji výuce francouzského jazyka od úplných začátečníků (A0) až po úroveň B2.

Ve Francii jsem se zároveň seznámila i s čínštinou, která se stala mou druhou vášní, a moc ráda pomohu dát někomu základy tohoto složitého nicméně nesmírně krásného a užitečného jazyka.

Myslím si, že nejdůležitější je mluvit mluvit a mluvit, proto se věnuji především poslechu a konverzaci, pokud to sami studenti nechtějí, nenutím nikoho do biflování gramatiky, naopak se snažím o osvojení co největšího počtu slovíček a frází, a hlavně, aby se dotyčný student NEBÁL MLUVIT :).

Pokud byste měli zájem o doučování francouzského jazyka nebo o jeho výuku, neváhejte mě kontaktovat a určitě se domluvíme :).