Herbert H.

Herbert H.

Odpovídá do 9 hod., na 90% zpráv
90% 9 hod
Přijímá nové studenty

Herbert H.

Přijímá nové studenty

Doučování mikro a makroekonomie

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 2 odučené lekce
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Bývalý vedoucí katedry ekonomie a mezinárodních vztahů. Spoluautor čtyř vysokoškolských učebnic a několika skript. Autor řady vědeckých publikací. Nejpopulárnější ekonom na dvou fakultách. Vedu specializované doučovací kurzy. Doučuji individuálně i hromadně.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Reference (9)

+ Přidat referenci
Anel T.

Anel T.

2 odučené lekce

Jak řekl William Arthur Ward: „Průměrný učitel říká. Dobrý učitel vysvětluje. Výborný učitel předvádí. Skvělý učitel inspiruje.“ Děkuji Vám mockrát za přepravu ke zkoušce. Jste skvělý učitel !!! 😍😍😍😍😍

A. B.

A. B.

Neověřená reference

Skvělý přístup, vše vysvětleno srozumitelně, jednoduše na praktických příkladech. I ten, kdo ekonomii vůbec nerozumí, tak tady to pochopí. Pokud hledáte doučování, určitě doporučuji toto.!!!!!!!

Jiří H.

Jiří H.

Neověřená reference

Za mne TOP profesor na ekonomii. Díky jeho přístupu a schopnosti člověku jednoduše vysvětlit podstatu učiva, se mi podařilo připravit na Ing. státnice a to ikdyz jsem na Bc. a ani nikdy predtim ekonomii neměl. Mohu jen doporučit. Jirka H.

Jiří V.

Jiří V.

Neověřená reference

Herbert zvládá témata předat tak, že je lze jednoduše pochopit a poté s nimi velmi efektivně pracovat v praxi a životě. Vždy je ochotný poradit a udělá si čas. Při výuce skvěle reaguje na dotazy a je otevřený k diskuzi. Byl mi velice nápomocný při psaní DP.

Deleted-535e5a D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Výuka od Herberta byla velmi poutavá. Nepřednášel pouze podle skript, ale doplňoval výuku i o další ekonomické teorie a pohledy na probíranou látku. Oslovil jsem ho s žádostí o pomoc s přípravou na státnice - přestože měl plno, vyšel mi vstříc. Státnice pak byla naprosto v pohodě za 1! Grafy, vzorce - to vše pochopitelné, odvoditelné, zopakovatelné!

Fotky a certifikáty