Klára B.

Klára B.

Odpovídá do 24 hod., na 25% zpráv
25% 24 hod

Klára B.

Doučování španělštiny a ZSV absolventkou španělského gymnázia (+1 rok studia ve Španělsku), nyní studentkou práv, za přijatelnou cenu!

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Ahoj,


jmenuji se Klára a nabízím doučování předmětů španělský jazyk a Základy společenských věd.

Ze španělštiny jsem maturovala s výborným hodnocením na česko-španělské sekci jazykového gymnázia v Olomouci. Během studia na gymnáziu jsem se věnovala psaní ve španělštině (nejméně čtyři vyhrané soutěže v psaní, z toho jedna celosvětová) a španělskému divadlu. Na gymnáziu jsem taktéž získala jazykový certifikát DELE s úrovní B2. Po ukončení gymnázia jsem dostala stipendium od španělské ambasády na studium ve Španělsku, čehož jsem využila a rok ve španělské Granadě studovala. Nyní jazyk udržuji zejména díky bohatým kontaktům s rodilými mluvčími.

V současné době studuji Právnickou fakultu, na kterou jsem se dostala i díky výbornému výsledku ze SCIO zkoušky ze ZSV, proto nabízím i doučování ZSV. Taktéž jsem maturovala ze ZSV na výbornou, na VŠ jsem absolvovala předmět filozofie, nebo například politické ekonomie.

Mám za sebou bohatou historii doučování.

Na každou vyučovací hodinu se chystám průměrně dvě hodiny a dělám maximum pro co nejefektivnější výuku zábavným stylem (videa, instagram, komiksy...). Každému se však individuálně přizpůsobuji. Záleží tedy zejména na vás, co všechno se budete chtít naučit a jakou formu si pro sebe vyberete.

Budu ráda, pokud využijete mých služeb! :-)