Eliška M.

Eliška M.

Odpovídá do 22 hod., na 60% zpráv
60% 22 hod
Přijímá nové studenty

Eliška M.

Přijímá nové studenty

Pohodové doučování v Praze nebo online.

Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem studentka v posledním ročníku šestiletého gymnázia. Žila jsem a studovala rok v USA. Absolvovala jsem kurz pedagogického minima, zkušenosti s doučováním mám jak s dospělými (AJ), tak s dětmi. Také zvládám práci s dětmi s poruchou pozornosti, díky předešlým zkušenostem z táborů jako vedoucí. Můžeme se domluvit na přípravu k přijímacím zkouškám a nebo klasické doučování podle vašich časových možností. Pokud máte zájem o doučování, či otázku neváhejte napsat a zeptat se. Ráda vyjdu vstříct.
Pokud zde neodpovím, tak mě prosím kontaktujte na mail: eliskamrkvickova@seznamcz

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Tereza H.

Tereza H.

Neověřená reference

Doučování doporučuji. Pomohla mi zvednou úroveň mé angličtiny. S Eliškou jsem se vždy domluvila na místě doučování a nikdy nebyl žádný problém se sejít. Také mi hodně záleželo na ceně a poměr ceny a kvality je fakt super.

Deleted-e412f3 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Můžu jenom doporučit doučování od Elišky. Doučovala mě angličtinu, začínal jsem na úrovni A2 a díky doučování teď ovládám angličtinu na úrovni B2. Angličtina s Eliškou mě opravdu bavila, snad jediné doučování které mě bavilo. Cena opravdu odpovídá.

Robin V.

Robin V.

Neověřená reference

Strašně super doučování, mojí dceru doučovala matematiku a češtinu a naprosto super, holčina dojela k nám domů a byla strašně milá, všechno hezky vysvětlila a naučila. Dcera byla maximálně spokojena a dokonce se těšila na další doučování.

Ludmila N.

Ludmila N.

Neověřená reference

Slečna Eliška byla u nas poprve a moje vnučka je z ní nadšena vyklad uciva pochopila brzo.Mužu jenom doporucit.