Tomáš P.

Tomáš P.

Odpovídá do 3 hod., na 100% zpráv
100% 3 hod
Přijímá nové studenty

Tomáš P.

Přijímá nové studenty

Individuální a přátelské doučování angličtiny

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Je mi 19 let a angličtině se věnuji již od školky, ale pořádně jsem si ji osvojil při mém studii na mezinárodní škole v Neapoli. V ISN( International school of Naples) jsem strávil skvělé tři roky. Dále jsem ji zlepšoval na mezinárodním kurzu ve Skotsku.
Moje úroveň je momentálně C2/CPE, ale nebojte nehodlám máchat jenom certifikátem. Kromě certifikátu jsem také tento rok úspěšně dokončil International Baccalaureate(IB), což je prestižní studijní kurz celý v angličtině. Je to taková mezinárodní maturita, která je uznávána všude ve světě. Angličtinu využívám i v praxi jelikož, často pracuji s anglicky mluvícími klienty. takže i business English není pro mě problém.
Řekl bych o sobě, že jsem trpělivý, takže to s vámi nevzdám. I přesto, že jsem student, tak se nemusíte bát o kvalitu výuky. Pro každého si připravuji materiály na míru, takže vám můžu zaručit individuální přístup. Jsem schopný vám pomoci, jak s certifikátem, maturitou tak i s klasickou konverzací. Nemám problém s doučováním osobně nebo online, zaleží čistě na vás. Takže jestli budete mít zájem, tak se vůbec neváhejte ozvat.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Kryštof K.

Kryštof K.

Neověřená reference

Spolupracoval jsem s Tomášem přes 2 měsíce a rád bych vyzdvihnul jeho příjemný, přesto profesionální přístup, který byl pro mne zásadní. S Tomášem jsem se v anglickém jazyce silně posunul a dostatečně připravil na zkoušky FCE, které jsem úspěšně překonal s nadprůměrným výsledkem. Tímto bych chtěl Tomášovi poděkovat a poslat dále své zkušenosti.

Jiří S.

Jiří S.

Neověřená reference

Angličtina mi vždy šla. Po úspěšném splnění FCE zkoušky jsem se ovšem ocitl v situaci, kde jsem váhal, zda se pokoušet ještě o vyšší úroveň. Přes kamaráda jsem se dozvěděl o Tomášovi a rozhodl jsem se s ním tuto nejistotu prokonzultovat. Po pár úvodních hodinách mi byla předána kuráž a odhodlání se vrhnout na těžší zkoušku CAE. Tu jsem po několika měsících intenzivní přípravy, za pomoci Tomáše také úspěšně složil. Jsem mu opravdu vděčný, jelikož kdyby mi nedodal sebedůvěru a kvalitní výuku, měl bych mnohem méně studijních možností. Opravdu tedy mohu Tomáše doporučit, protože mimo excelentní dovednosti v angličtině se také snaží pohlížet na žáka jako na něco více než pouhého klienta .

Kačenka S.

Kačenka S.

Neověřená reference

Tomáše jsem kontaktovala, protože už mám pár let po škole a moje angličtina dost polevila. Chtěla jsem tedy zlepšit svou angličtinu, abych měla více pracovních možností. Po třech měsících vidím velký pokrok, jde vidět, že Tomáš ví jak učit a jak přistupovat ke studentům:)

Elen Z.

Elen Z.

Neověřená reference

Už to budou 2 měsíce, během kterých jsem se výrazně posunula v angličtině právě díky Tomášovi. Velice pečlivě mě připravuje na FCE zkoušku, při které jsem se naučila více mluvit a rozšířila si slovní zásobu. Dá vám spoustu rad a užitečných informací, takže zkouška pro vás nebude problém. Pokud máte problém s konverzací, zkouškami a podobně, určitě mu napište!

Sebastian K.

Sebastian K.

Neověřená reference

Pan Tomáš mě úšpěšně připravil na zkoušku FCE od úplných začátků. Tomášovo příjemné vystupování a lidský přístup velice napomohlo mé chuti k angličtině. Po absolvování zkoušky FCE, jsem také dostal práci anglického copywritera. Za vše vděčím panu Tomášovi, ještě jednou díky

Fotky a certifikáty