Ammie V. Ověřená identita

Ammie V.

Odpovídá do 13 hod., na 100% zpráv
100% 13 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Ammie V.

Přijímá nové studenty

Mluvte francouzsky s rodilou mluvčí

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Bonjour, já jsem Ammie! Narodila jsem se v roce 2000 do zajímavé směsi kultur a jazyků: má maman, výrazná francouzská duše z regionu Nouvelle Aquitaine, a můj táta, pravý Čech z Plzně. Díky této směsici jsem si odnesla dvojí občanství a dvojí jazykové bohatství – francouzštinu i češtinu.

Od února 2020 jsem se během studia na vysoké škole ponořila do prvních lekcí francouzštiny pro Čechy. Tehdy to byly zatím jen hodiny konverzace s vášnivými frankofily. Společně jsme si povídali o řadě témat – od aktuálních událostí až po historky z minulosti.

A když nás pandemie zavřela domů, ukázalo se, že online výuka je stejně poutavá jako ta prezenční. Začala jsem se věnovat i mladším studentům, kteří hledali více než jen zářivý displej. Ke konverzacím jsem přidala i vyučování gramatiky a její procvičování.

Získala jsem také velmi obohacující zkušenosti, jako je spolupráce na vývoji francouzské deskové hry Francouzsky hravě od Hablamos či tlumočení v oblasti jezdeckého sportu.

Můj cíl? Neustále hledat nové, hravé způsoby, jak skloubit Čechy s Francií. S nadšením se dělím o své zkušenosti, abych studentům pomohla nalézt jistotu v konverzaci a správnou výslovnost. S řadou mých studentů pracuji dlouhodobě, stali se z nás dobří přátelé a jejich úspěchy v podobě certifikátů DELF, maturit či sebevědomého cestování do frankofonních zemí mi dodávají obrovskou radost a pocit naplnění.

Pokračujme společně na této úžasné cestě francouzským jazykem. Připravte se na zábavné konverzace, nekonečné zvědavé otázky a vlnu smíchu. Bienvenue do mého světa francouzštiny!

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 60 min.

Reference (10)

+ Přidat referenci
Daniela K.

Daniela K.

Neověřená reference

Ammie je báječná lektorka a vřele ji doporučuji každému, kdo propadl kouzlu francouzského jazyka! Je milá, příjemná, vždy připravená na hodiny. Velmi oceňuji, že se zcela přizpůsobuje mým potřebám – sama si určuji, ve kterých oblastech se chci zlepšovat a mohu s ní probírat jak obecná témata, tak odborně zaměřená. Ammie si v krátké době získala moji důvěru a tím mi velmi pomohla „zbořit zábrany“ při mluvení. Konverzace s ní je zábavná a přínosná. Vše umí dobře vysvětlit – ve francouzštině a případně i v češtině, pokud je to třeba. Přestože oba jazyky ovládá na úrovni rodilé mluvčí, při výuce „zbytečně nesklouzává do češtiny“. Drží profesionální úroveň a odvádí skvělou práci! Díky Ammie! Daniela

Petr H.

Petr H.

Neověřená reference

S Ammie je učení se francouzštiny radost. Má trpělivost, která je se mnou jako s úplným začátečníkem v tomto jazyce důležitá. Velkou výhodou je její časová flexibilita a na hodiny je vždy stoprocentně připravená. Ammie má bez nadsázky všeobecný přehled, můžete tak ve francouzštině konverzovat na jakékoliv téma. Pokud kromě jazyka milujete i Francii samotnou nebo její konkrétní část, budete se zároveň připravovat i na cestování do vaší oblíbené destinace, Ammie vám látku přizpůsobí na míru a zároveň předá informace o místních zvyklostech a kultuře. Výhodu rodilé mluvčí v obou jazycích snad ani zmiňovat nemusím. Ammie mě učí od začátku tohoto roku, těším se na další a další hodiny s ní a vám všem ostatním, kdo se ještě rozhodujete ji stoprocentně doporučuji! Petr

Archie A.

Archie A.

Neověřená reference

Francouzštinu jsem se učil na střední škole, dokonce jsem z ní maturoval. Vrátil jsem se k francouzštině začátkem tohoto roku a za půl roku jsem se naučil mnohem více a s mnohem lepší výslovností než za 4 roky ve škole. Vyhovuje mi osobní přístup Ammie. Stejně jako kombinace konverzace s přebíráním gramatiky a slovní zásoby. Ammie můžu vřele doporučit! Jsem nadšený z výslovnosti kterou umí předat, vysvětlit a naučit. Každá hodina s ní je přínosná a věřím že lepší učitelku francouzštiny v Česku nenajdete. Pokud chcete francouzštině rozumět a zároveň umět skvěle mluvit je Ammie skvělá volba :) těším se až příště pojedu do Paříže a využiji nově nabité znalosti a dovednosti :) Merci beaucoup pour totes les lecon de francais et j’ai hate de faire davantage de progres! Avec gratitude Archie

Adéla N.

Adéla N.

Neověřená reference

Roky francouzstiny na stredni mi daly pouze zakladni fraze a kouskovite chapani gramatiky. Zato Ammie me behem 16 mesicu online kazdotydennich lekci zvladla rozmluvit, doplnit slovni zasobu a dat do kontextu hlavni gramaticke jevy, aniz bych se zapotila :) Hodiny jsou vzdy na pohodu, efektivni a strukturovane podle me potreby. Rozhodne doporucuji!

Sofie D.

Sofie D.

Neověřená reference

Po dvou letech němčiny jsem si při nástupu na střední školu vybrala jako druhý jazyk právě francouzštinu, kterou jsem od mala obdivovala. Bohužel na střední má má profesorka fj jako vedlejší předmět, takže naučit se něco jiného než slovíčka a fráze napsané v učebnici, je docela nemožné :) Proto jsem se obrátila na Ammie a tohoto rozhodnutí rozhodně nemůžu litovat. Naprosto srozumitelně mě do fj celkově uvedla a vysvětlila gramatiku. Učím se s ní něco přes půl roku a teď už jsem schopna ve francouzštině s Ammie mluvit o aktuálních tématech, které se mi hodí i do života. Hodiny s Ammie mě baví a můžu ji jen a jen doporučit!!😅